deletedmom80 Merve13 bende mozaiğe gidiyordum Hatay hastanesini deneyeceğim bakalım çok fazla ücret alıyorlar
ilaydanurhavvat Merve13 valla hamile kalmadan önce mozaike münevvere gidiyordum. Ama evime fazlasıyla uzak olduğu için bnde karaçay tıp merkezi feyruz atara gidiyorum. Memnunum çok şükür 🙏🏻 o doğumu akademi de yaptırıyor
Merve13 deletedmom80 bende çok kararsız kaldım İlkay hanımı çok övdüler ama ben o şeyi göremedim nedense çok sıra bekliyorsun ve çok çabuk bakıyor anlatmıyor bile doğru düzgün ve muayene ücreti ödemediğin Zaman ultrasonla bakmıyor herşey paraya bakıyor gibi Hatay hastanesi nasılmış peki
deletedmom80 Merve13 canım ben normalde orada Candemir bilekliye gidiyorum çok memnundum çok iyi bir doktor kendisi fakat ücretleri çok pahalı Hatay hastanesini bilmiyorum denemek istiyorum
Elaali Mozaike gidiyordum bıraktım hatay hastanesine gidiyorum çok çok memnunum orda dogumumu yapcam inşallah 😉
deletedmom80 Elaali canım hangi doktora gidiyorsun acaba epidural normal Doğum yapıyorlar mı? Orada bende düşünüyorum da
Gozdealpu Ben Akademide Çiğdem Hanım'a gidiyorum ve çok memnunum. Hatta bi kaç kişi doktorunu değiştir dedi ama bekarlığımdan beri giderim. Hamileyken ilgisi daha bi başka. Her kontrole eşimle giderim. Her sorumuza cevap verir kafamızda soru işareti kalmaz
deletedmom80 Elaali bugün aradı eşim de net birşey söylemediler gelince sizin dediğiniz doktoru bir deneyim bakalım
deletedmom80 Elaali eşim aradı tsk ile anlaşması varmış fakat poliklinik girişi 55 lira dedi SigortMız var yani anlamadım ben bu işi
Elaali Gozdealpu adi üstünde devlet hastanesi sigortanizdan kesiliyo tahlillere dahi sız ek bi ücret ödemiyorsunuz sadece eczanede muayne ücreti 5 10 tl gibi bi ücret çıkıyor fakat özel hastanelerde giriş ücreti farklı tahliller farklı hele ki mozaik hastanesi her gidiş için 150 tl lazım oraya ne gerek var ki bunca masrafa devlet hastanesi dururken ve iyi bi doktorda varsa ben o parayı çocuğum icin biriktiririm 🙂 benim görüşüm 🤗