MelikeAzra2018 ynshtc ayyyy çok şükür ne güzel ama düşünmeden edemiyor insan heyecan var yarın randevu var bakalım ne alemde :))
ynshtc MelikeAzra2018 iyidir annesi merak etme bide ben bişey duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama erkek bebek hemen gelişirmiş kız geç oluşurmuş doğrusunu RABBİM bilirde 😇
KucukkAnne ikincimucizemmmm Dogum catlaklariniz var mi ? Varsa gitmesi icin herhangi bir krem kullaniyo musunuz ? Benim ilk oglumda oldu hayla gecmedi gecmesi icin ne tavsiye edersiniz bu 2 ci gebeligim tekrar artmasini istemiyorum 😯
pink_dream25 Alakasız bişey sorucam 4 haftalıkken doktora gittik doktor keseyi alttan gördü fakat kalp atışı duyana kadar ilişkiye girmeyin dedi normal mi? Bu herkese böylemi deniyor
ikincimucizemmmm pink_dream25 herkese değil ama bazen doktorlar önlem amaçlı ilk üç ayda ilişki yasaklaması yapıyor özellikle düşük yapma ihtimali var ise ilk oğlumda ilk üç ay banada yasaktı
Guzl pink_dream25 Selam, bende yeni öğrendim gebeliğimi Dr gittiğimde bakmadı bile erken diye ama normal hayatınıza devam edin ilişki konusunda da bir sorun yok devam edebilirsiniz dedi tabi ben dikkat ediyorum çok yeni diye :/
MelikeAzra2018 ynshtc evet onu bende duydum ama aynen Allah bilir herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda canm
Burcu-2910 Bende 5 haftalık hamileyim kesemizi gördük şükür rabbim kalp atışı ve bebeği görmeyi de nasip etsin🤲🏻 Hepimize inşallah benımde bi kaybım var inşallh bu bızım mucizemiz olur 👍
ikincimucizemmmm KucukkAnne merhaba canım hiç çatlağım yok 20 kilo almama rağmen bio-oil kullanmıştım şimdide onu kullanacagım çok memnunum
KucukkAnne ikincimucizemmmm Ben Hic bisey kullanmadim oglumda bu kadar kotu olacagini bilmiyordum midem kaldirmiyodu suremiyodum cok pisman oldum 😕 Peki simdi kullansam onu gecermi acaba ?
ikincimucizemmmm KucukkAnne canım bence kullanmaya başla eskilerine etki etmese bile yeni çatlaklar için engel olur
elifmom2 Merimericik 5+3 olduk dün keseyi gördük benimde 2 kaybım var bu üçüncü 2 hafta sonra kalp atısı için gitcez cok tedirgin heycanlı karmasık duygular içindeyim ☺️
Fadimeanne Merimericik canım bnde 6+5 im gecen çarşamba gittim o zmn kalp atışı göremediler ptesi gidicen hemn hemn uygukamaya göre 7+4 olucam petsi ama kalp atışı belli olur mu bilmiyorum merak ediyorum
Merhal09 6+2′deyim bende… 5+2 de keseyi gördük… Çok sabırsızlanıyorum kalp atışını duymak için.. 6+6 da gitmeyi düşünüyorum sürekli bunu düşünüyorum çünkü.. Kalp atışı duyabiliriz inşallah 🤲🏻
Fadimeanne Merimericik canım bnde 6+5 im gecen çarşamba gittim o zmn kalp atışı göremediler ptesi gidicen hemn hemn uygukamaya göre 7+4 olucam petsi ama kalp atışı belli olur mu bilmiyorum merak ediyorum
ikincimucizemmmm Burcu-2910 kasık agrısı çok normal canım benim arada sol kasıgıma agrı giriyor hiç sağ tarafım ağrımaz
elifmom2 Burcu-2910 benim sag agrıyor ve dün doktorum ultrason cihazını koydugu gibi kese tam da oradaydı 😁