ikincimucizemmmm Merimericik benim ikinci hamileliğim birde 5 yaşında oğlum var modada önce doktora gitmemiştim sağlık ocağına gidip kan testi yaptırıp takip ederek gitmiştim inşallah yarın sağlık ocağında tekrar kan vericem ona göre doktora gideceğim kaşık agrısı ve göğüs agrım mevcut ve benim mide bulantım erken başlıyor çok fena bulantılarım var Merimericik
Merimericik ikincimucizemmmm merhaba benim de 4 yaşımda bir kızım var. İlk hamileliğimde bulantılarım çok zorlu geçti şuan henüz normalim ama korkuyorum belki bunda olmaz diye ümit ediyorum ama bilemyorum. Allah yardımcımız olsun
KucukkAnne Merimericik Sizinde hayla ultrasyonda gorunmedi degilmi ben cok tedirginim ilk bebegimde kanda gorundu ultrsyonda gorunmedi ogrendim 2 gun sonra dusuk yaptim 😯
Merimericik KucukkAnne canım ben dra henüz gitmedimmm drum çarşamba günü gel keseyi görürüz dedi bakalm. Bence henüz erken görünmemesi normal panik yapma umarım görürsün bizi de haberdar et olur mu?
Merimericik KucukkAnne profilinize girip ordan yazdğnz mesaja tıkladığınızda buraya yine yazabilirsiniz ben hemen görürüm 🤩 özel msj yok sanırım ben de daha yeniyim
KucukkAnne İnşallah ben daha ilk defa bu uygulamayi kullaniyorum sizinle bidaha nasil konusabilirim ?
ikincimucizemmmm KucukkAnne en yukarı çıkarak takip et butonuna basarsanız bu grubu takibe alırsınız her gelen mesaj bildirim olarak gelir size
ikincimucizemmmm KucukkAnne en yukarı çıkarak takip et butonuna basarsanız bu grubu takibe alırsınız her gelen mesaj bildirim olarak gelir size KucukkAnne