A2017 Mertimm canm devlette 2 haftada bir bebekte sikinti var diye değil ne kadar hasta o kadar prim diye ablam calısıyo kadın doğumda ordan bılıym 2 dk ultrosan tamm güzel dıyo prim alıyor beni ayda bir çağırıyor başından beri ona bu muhabbeti bildiğim icin
Mertimm A2017 Bu bizi ilgilendirmez ki isteyen istediğini alsın 🤷♀️ Yeter ki gerekli muameleyi göstersin de
Mertimm A2017 Aylık dediler bana da bende ondan neden aylık dedi diye şüphe duydum . Riskli olmasına ragmen
crescent_ Mertimm bana doktorum 35′ten sonra sıklaşacağını söyledi ki ilk doğumumda da öyle yaptı. 35′te gelir gelmez nst’ye girersin demişti. bizde durumlar bu şekilde işliyor. 30 henüz erken geldi bana, tabi herhangi bir riskiniz yoksa 🤗
Mertimm crescent_ İlk hamileliğimde Özele gittigimde Beni iki haftada bir çağırmışlardı şimdi devlete gidiyorum aylık dedi.. Risk var şekerim var bebek ilerde gidiyor bende Bir sikintim olduğu zaman gitmeye karar verdim☺️
T_nisaa Mertimm ben doktorumu Aradım hamileyim diye 4 hafta sonra gel dedi 9. Haftamda gittim 20 haftalık gebeyim 4 kez ultrasona girdim acele etmeyin yani 34 haftadan sonra iki haftada bir çağırır normal yani 😁 sık gitmek şu pandemi sürecinde iyi değil bebeğiniz büyümüş hareketlerini kontrol edin