NedAlpas Doktor ile en baştan iyi bi enerjim yoktu ama eşimin iş arkadaşları çok memnun kaldıkları için aynı doktora gittik şimdi sayılı zaman kala doktorumdan hiç memnun değilim kafam karışık başka doktora geçmek mi mantıklı yoksa yola devam mı etmeliyim 😕
Burciin19 NedAlpas benn 🥲 çok memnun olduğum doktorum 33. Haftamda izne çıktı 37 yim hala gelmedi. Sonra üç hafta bir doktora başladım enerjimiz tutmadı 37 yim yeni bir doktora başladım şükür çok memnun kaldım inşallah son olur ☺️
Ipek0z NedAlpas ben 30.haftaya giricem ve değiştiriyorum doktorumu. Aslında memnunum ama sezaryen konusunda pek güvenmedim şimdi güvenebileceğim bir doktor buldum ona gideceğim
bukabu NedAlpas benim arkadasım cok sevdiği halde doktorunu pandemi hastanesi olması sebebi ile deiştirmek zorunda kaldı. İnan diyor dogumda doktorun kim oldgnu anlamıyorsun bile. Tek derdin dogurmak kişiye göre değişebilir ama değiştirsen de değiştirmesen de doktor orada o gün bi figuran olcak kuzum içinden ne geliosa yani rahat ol :)
NurSema01 NedAlpas beeeen 😁 32.haftada doktorumun fiyatlara zam yapmasıyla üniversite hastanesine gitmeye başladım yapılan tüm testleri istediler gösterdim anlattım o haftama kadar olanları şimdi 39+1 olduk üniversite hastanesine devam ediyorum
NedAlpas Burciin19 yaaa o da kötü olmuş sizin isteminiz dışında olması ams yeni doktordan da memnunsanız ne güzel 😇doktor ile o frekansı yakalamak çok güzel de sağlıkla yapalım da doğumlarımızı 🙏
NedAlpas Ipek0z ben de 35+3 deyim ama hamilelik koleztazım çıktığı için 37.hafta Sezeryam olucam sanırım bu nedenle 2 hafta İçin doktor değiştirmem iyi mi olur kötü mü olur bilmiyorum 🤷♀️
Burciin19 NedAlpas zaten aklınızda soru işareti varsa içinize sinmiyorsa bi başka doktora randevu alın ne kaybedersiniz ki 🙃
Ipek0z NedAlpas srn bilirsin ama doğum konusunda güvenmiyorsan güvenebileceğin birine gitmen daha doğru olur💁🏻♀️
NedAlpas bukabu açıkçası 2 hafta sonra doğum yapabilirim sezeryan ile çünkü hamilelik kolestazı çıktı ben de . Doğum çok önemli olmıyırsa 2 hafta daha dişimi sıkıp aynı doktora devam ederim belki yani açıkçası kafam gerçekten karışık 😬
_abc_xyz NedAlpas ben 32.haftam itibari ile mecburiyetten degiscem memlekete gidecegim icin kafam bi dunya 🥺🥺
Minnaklokumum NedAlpas Bende değiştirmek istiyorum ama kuzumun doğumundan herşeyimi bu dr biliyor diye cesaret edemiyorum.
NedAlpas Kafam karışık gerçekten hem doktor gem hastane değiştirmek isterdim fakat hastaneye doğum için kısmi bir ödeme yaptık bu durumda aynı hastaneden başka doktor tercihi yapmam gerek 😕
bukabu NedAlpas hiç takılma kuzu dedigm gibi arkadasımda sezryen oldu doktor fln gözün görmüyor tek derin hissediyormuym cıktı mı oldu mu bitti mi oluyor dedi :) o yüzden boşşveer gönlün ne derse :)
_aycaccelik NedAlpas ben de eşimin iş arkadaşları değil de ailesinde kuzenlerinin şunun bunun gittiği doktora gidiyordum en son isyan bayrağını çekip 37.haftada değiştirdim doktorumu 😂 şu an gayet memnunum bi problem olduğunu ya da olacağını sanmıyorum doktor değiştirmenin
NedAlpas Ipek0z doğum değil de muayenede yeterli vakit ayırmıyor sorduğum soruları sözde espiriyle alaycı yanıtlıyor bebeğimin yüzünü görmek istediğim de çok oralı olmuyor tamam önemli olan organları sağlıklı olması ama bit anne olarak ultrasonda yüzünü de görmek istiyorum mesela ama uğraşmıyor bunun dışında hamilelik kolestazım çıktı ve bana çok panik yaptırıyor
Nilasyamom NedAlpas içine sinmiyorsa kesinlikle değiştir. Evladını emanet edeceğin ellere güvenmen çok önemli 🍀🤲