Zehradurdu 35+5 günlüğüm iki gündür sag tarafm kuluç tutmus nefes alıp verdikce batıyor gibi kremde süremiyorm sıcak su torbası koyuyorm benmki sıkntısı olan varmıydı
[silindi] Zehradurdu üşütmüş olabirsin cnku ben üşütünce öyle olurum kulucta var bende ama öyle olmuyor sıcak tut
Aysun1983 Zehradurdu zeytin yağını el deydirebileceğin sıcaklıkta ısıt ve kuluç olan bölgeye masaj yaparak yedir ardından sıcak havlu koy günde 2 defa yap cnm yalnız 10 günde anca geçmişti benim ki bu arada her hangi bir ilaç sürmek yasak volteren gibi çok geçmiş olsun 💐
annepanda Zehradurdu ben 18.haftada yasadim. Agladim 3 gece oyle bir sey yoktu. Kremde süremedim. İlacta icmedim. Sicak su torbasi ve sürekli masajla yumusadı..
Zehradurdu [silindi] sıcak su torbası koyuyorm 2 gündür faydasını göremedim otururken bşey yok yatnca igne gibi batıo
Zehradurdu Aysun1983 10 gun mu allahm sıkntınn biri bitmeden biri başlıyor.. Hamilelk beni cok yıprattı teskkur ederm deneyecm ✔️
Aysun1983 Zehradurdu benim ki belki uzun sürmüş olabilir cnm benim soğuktan değildi yürüyüş yapıyordum yukarıdan birşey atıldı kafama düşmesin diye kendi mi kasmıştım o şekil de tutuldu boynum 🙄