Deniz1634 Arkadaşlar 25+2 haftalık olduk kızımla iki üç gündür ayaklarım çok acayip şişmeye başladı sizlerde durum nedir benimki erken mi başladı acaba neden olur yada ne yapmam gerek başına gelen varmi?
Derinsmom Deniz1634 benimde o haftadan beri var 30.haftadaym geçmiyor tuzsuz ye diyolar tuzsuz yiyorum ama geçmiyor nolcak merak ediyorum🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Anne54 Deniz1634 bende 24. Haftamdayım son zamanlarda şişti ellerim ayaklarım tuzu az bişey kaçırim başlıyor davul gibi ayakkabılarım olmamaya başladı 🙁
Halimehacin Deniz1634 erken başlamış sanırım son haftalar çok daha fazla ödem topluyor. Hatta doğumdan 1 hafta sonra geçmeye basliyor
Bademmmm Anne54 kızlar bende 26 haftalık hamileyim gün içinde sisiyor ayaklarım ama sabah uyandım da inmiş oluyor sizlerin de böyle mi
Anne54 Bademmmm sabah uyandığımda bazen inmiş oluyor evet ama gün içinde şişiyor yada sabah şiş uyanıyorum gün içinde geçiyor 😀
Anne54 Bademmmm ben direk ödeme bağladım sağlık ocağıda ödemden bahsedince fazla takmadım nasıl öğrencez ☹️
Deniz1634 Halimehacin ya valla erken ewet ama ayaktaki çok kaldım diye düşündüm artık en son inşallah bir sorun olmaz ne bilim valla.
Melek44 Anne54 tansiyonunuzu takip edin yüksk deilse skntı yk ödemdir yinede doktora danısın. Bende ilk gebelgmde erkndem şiştim ödemdi giderekde artyodu