Nazl_Krdnz Merhaba anneler 15 haftalığız kusma bulantı iştahsızlık veya aşerme hiç bir şey yaşamadım ve hala gram kilo almadık verdiğimiz oldu ama almadım ve karnım hariç bir çok yerimde içi kan dolu çatlamalar oldu bile benim gibi olan var mı ?
Haziranannesi92 Nazl_Krdnz 20+2 yim benimde göğüslerim çatladı hem de yağ ve çatlak önleyici krem kullanmama ragmen. Çok üzücü
seleno Nazl_Krdnz canım birazda genetik açıkçası bu tarz şeyler benimde annemin göbek çevresi çatlamış aynı durum şimdide bende var hem aynı bölge krem sürmeme rağmen 😕
tonbikinannesi Nazl_Krdnz bende 14 haftalığım kilo alıp verdiğimde de olurdu ufak ufak çatlaklar geçen baktım kalçamdada var muhtemelen de olacak inşallah çoğalmadan böyle kalır ama ailemde çatladı hep ırsiyet var ..ben yağ falan başladım göreceğiz😅
Borusesi Nazl_Krdnz ya genetik bu olay neler kullandım yine çatladım çok kiloda almadım ama 1 doğumda karnım Türkiye haritası oldu aynı annemin karnı gibi 😅 bu hamilelikte dünya haritası olurum herhalde 🤪🤣
Nazl_Krdnz Haziranannesi92 bende kullanıyorm benim göğüşlerim ilk aydan çatlamaya başladı bile hemde hamile olduğumu öğrenir öğrenmez krem kullanmama rağmen
Haziranannesi92 Nazl_Krdnz göğüslerim taş çatlasın bir beden büyümüştür sadece. Ama ne alaka aşırı çatlamaya basladılar kırmızı kırmızı damar damar oldu. Yani karnım da çatlayacak demekki gerildikçe. Annem ablam falan hiç çatlamamış üstelik…..
Nazl_Krdnz seleno ya inan her gece tüm vücuduma sürüyorum elimin yetişmediğine elim sürüyo ama karnım hariç bir çok yerde var
Nazl_Krdnz Haziranannesi92 ya benim 85’ten 90’a çıktı ve çatladı hemde dediğin gibi doğumdan sonra o kırmızılık gidicek sadece çatlak kalacak 🥺