minikmucizemmmmmm Momtheangel ben ben benimde 3 gün var heyecanlı olmamaya çalışıyorum ama heyecanlıyım 23 ocak eşimin doğum günü ona sürpriz yapmak istiyorum inşallah rabbim nasip eder☺️
Mizgin2020 Momtheangel benim 10 gün var daha ama yumurtlamayı ayın 9 unda gördüm 3 ,4 gün sonra test yapabilirim bence
minikmucizemmmmmm Mizgin2020 bende test yapsam mı acaba🤔 ovülasyon takibi yapmadım sadece adetim bitince iki günde bir ilişki oldu kafamızda çocuk düşüncesi olmadan oldu ama negatif çıkarsa üzülürüm😕
Mizgin2020 minikmucizemmmmmm yap bence vArsa çıkıyor yani ama sabh yap şimdi yapma ilk idrar daha kesin sonuç veriyor
Momtheangel minikmucizemmmmmm adet gününüzü bekleyin o zaman yapın inşallah gönlünüzde ne ise o olsun 💗😊
minikmucizemmmmmm Mizgin2020 test yokki yarın alırım ertesi gün yaparım erken gebelik testi almasamda olur mu acaba o biraz daha pahalıymış sanırım☺️
Mizgin2020 minikmucizemmmmmm onlari alma boşa para harcanıyor onlara cnm kaset test al varsa çıkar inşallah
minikmucizemmmmmm Mizgin2020 inşallah Allah razı olsun💕 seninde vardır inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Allah🤲🏼
Kayabebekk Canim biz simdi son adeti oluyoruzya ondan sonrami kaliyoruz son adetten once kalinmiyor yani oylemi yoksa adetten 2 hafta sonra yumurtlama oluyor ama gittigimizde 4 haftalik hamile cikiyoruz kafam cok karisti
minikmucizemmmmmm Kayabebekk bende hiç anlamıyorum bu durumu 😂 bazısı hemen dölleniyo bazısı geç ya belki onla alakalıdır
Momtheangel Kayabebekk döllenmeye bağlı bişey canım hamilelik son adet tarihinden hesaplıyor doktorlar 😊