azii16 Hatceceylin bende orada yaptırdım Zafer Bey hakkaten ilgili baya uzun sürüyor tek tek anlatıyor her bir detayı .. fiyatı 250tl
Yaseminentrk Çok memnun kaldım.. Doktor Zafer bey, çok ilgili her detayını anlatıyor. Birtane renkli görüntü veriyor, onun dışında ekranda görüntü almanıza izin veriyor. Benim eşim Afrinde canlı bağlantı yaptık 20-25 dk boyunca o da anlattı her detayı 🙂
Hatceceylin Yaseminentrk yakın zamanda mi gittiniz ne kadardı ücret ve randevu günü nu onlar mi belirliyor çok uzun oldu ama kusura bakmayın
azii16 Hatceceylin ben mesela 20 gün önce gittim ,randevu gününü sen belirliyorsun 22.-23. hafta ideal demişti benim doktorum
Yaseminentrk Hatceceylin Canım arayıp randevu alman gerekiyor. 20-24 hafta arası yapılıyor ayrıntılı. O haftalara uygun bir gün belirle, al randevunu. 250tl ücreti.. Bursada bir çok yerden en uygun yer.
Hatceceylin azii16 bende gidiyim o zaman benim ikili tarama riskli çıktı doktorum sonomar i önerdi bizim için önemli ayrıntılı bakıyorlarsa mutlaka gidicem teşekkür ederim