MehZey Beyazmelekkk Hilalyigitulec yazis Merhaba hanımlar suni ile başlayacaktık bugün doğumu yalnız bebek yukarıda ve hiç açıklığım yoktu nst de kalp atışları zayıf çıktığı için doktor risk almak istemedi ama yine tercihi bize bıraktı bugün 1.40 da sezeryandan çıktım
Beyazmelekkk MehZey canm bir an önce toparlanirsin inşallah Rabbim kavuşturmuş ne güzel Allah’a şükür 😍😍😍 nasıldı Zeynep hoca ilgili mıydı sezeryan öncesi sonrası falan . Ücret ne kadar aldılar birde canm sezeryan için normal fiyatı falan ne kadar olmuş
MehZey Beyazmelekkk Rabbim sizi de sıkıntısız kavuştursun 🙏🏻 çok ilgili bı doktor çok Çalışkann sevecen sezeryan ücreti de 3400 dediler memursaniz indirimi oluyor
Beyazmelekkk MehZey normal ne kadarmış canm ? Amin inşallah canm ya . Çoğu kişi yaşam kötü dogumhanesi odaları falan diyorlardı ondan merak ettim ebeler falan iyi miydi diye 🥰
MehZey Beyazmelekkk evet ebelerden yana hiç sıkıntım yok odaları çok temiz yeni çok güzel ilgileri iyi sezeryan bölümünde olanların ben iyi anlaştım normal doğum hakkında bilgim yok onu da önceden 2000 civarı olacak dediler ya 2000 dir yada 2300 filan
_abc_xyz Hilalyigitulec ben dunyaya gidiyorum eda hanima cokta memnunum indirimle birlikte 85 tl zam gelmedi oraya
Beyazmelekkk _abc_xyz 18 haftada falan banada verir mi acaba ya hiç renkli almadım daha başka Dr vermiyor
Betll_72 Hilalyigitulec ben Eskişehirden Batmana geldim görev yerim bura ve Yaşam hastanesi çok ucuz Eskisehre göre şaşırdık hatta inanın Eskişehirde 100 tl verdiğim tahlile burada 20 tl mi.ne verdim
_abc_xyz Beyazmelekkk bebek buyudukten sonra gosterip vermeye basladi sanirim cihaz yeni geldi o yuzden
Betll_72 Beyazmelekkk valla tam net bilmiyorm ama yorum okumuştum 2 600 falan duydum sanırım tam emin değilim bide kamu görevlisine indirim var normalde muayene ye 63 tl ödüyorum doğumda da indirim olur inşallah
Betll_72 Tugcek33 ben yasama gidiyorum kamu personeli oldugum icin 63 tl muayene ücreti tahlillerde de hep indirim oluyo doğumda da olur inşallah indirim
Beyazmelekkk Betll_72 canm bende indirimli ödüyorum ama biri zam gelmiş yazmıştı muayene indirrimsiz 125 TL oldu diye . Ondan merak ettim doğumu
Betll_72 Beyazmelekkk valla olabilir ben 2 hafta sonra gidecegim gözlemlediğim kadarıyla medicalpark daha sessiz sakin ama fiyati pahalı yaşam da doktorun odasına giren çıkan cok ama ucuz gerçi Zeynep doktordan çok çok.memnunum çok tatlı.bi bayan asla moral bozmuyor