Gngr_33 Hayriye1410 zaten üst üste yorgan örtmücez soba var evde polar ve kalın olan battaniyeler yeterli olur çocuğa dikkat edeceksin bilinçsizce örtüp nefes almasını engellicek hiç bir anne yoktur heralde gözünden sakınıyorsun evladını
Hayriye1410 Mom6 korkuyorum üşür diye 22 de kalıyor bizim odanın derecesi. Sadece o şekilde kundak yeterli olur mu acaba
Mom6 Hayriye1410 Bence olur bizle üşür diye endişe ediyoruz ama yurtdışında norveç vb ülkelerde bebekler eksi derecelerde dışarda geziyor 😊çok sıcağa alıştırmamak daha iyi bence biraz kalın bir battaniye ile kundak yaparsınız tulum içine de body içlik tarzı odanın durumuna göre giydirirsiniz 23-24 derece ideali zaten
Hayriye1410 asiltosumm35 aa bende de var ondan doğru. Ağır da olmuyor onlar pek. Brnim korkum bim oda 22 den yukarı çıkmıyor derecesi üşümesin bebişim 😔😔
asiltosumm35 Hayriye1410 22 cok ideal canim nohut battaniye bulundur sen hep evde yedekli al yani cok kullanisli.. evde cok sicak olmasin zaten doktorlarda 22-23 derece olsun diyor
Hayriye1410 symscn uyku tutumları çok pahalı uygun fiyatlılar da pek iyi ısıtmıyor diyorlar tereddüte kaldım 😔
symscn Hayriye1410 kullanan arkadaşım var memnun e bebekten almis ben de lcw dan aldım.Bi sey örtmenin tehlikeli olduğunu duyunca. İnşallah işe yarar doğunca gorucem😊
[silindi] Hayriye1410 yok canım battaniye degil pazen kundak bezleri var kışlık kumaş pamuktan ben ona sardım havalar ısınmaya başlayınca hastane çıkışının battaniyesi oluyo ya ince o zaman onu kullandım özellikle geceleri sürekli bebeği alıp koymak kundaklıyken cok kolay oluyo tavsiye ederim
Hayriye1410 pitircik2021 çok pahalı şu an durumum müsait değil ben de başka alternatifi var mı diye bir sorayım dedim 😔
Mom8 Hayriye1410 gerçekten o dönemlerde yorganın battaniyenin altına giriyor bebekler ve çıkamıyor boğulma ihtimali çok yüksek o sebeple en güzeli uyku tulumu
LavinyaAgs Hayriye1410 Yorgan ve kalın battaniyede üstüne çekme durumunda boğulma riski var canım sıcak tutan bir battaniyeye kundak yapıp başka bir battaniye ile karnına kadar örtüyordum asla üşümedi kızım ocak ayında doğmuştu
LavinyaAgs Uyku tulumu fiyatları malesef yüksek ama eğer yaşadığınız şehirde Lcw outlet mağaza varsa hani şu defolu ürünlerin satıldığı mağaza işte oradan alabilirsiniz ben 80 liralık tulumu 22 liraya almıştım dışarı çıkarken bile giydiriyordum