anneebrulice Merhabalar merak ettiğim bir soru var doğum yaklaşınca herkesin karnı aşağı iniyormu ? Eğer iniyorsa doğum ne zaman sonra başlar ?
E-v-A101 anneebrulice benim 37+5. Aşağına inmedi gayet rahat hareket ediyorum galiba benimkisi. Geç gelecek Bu hafta kontrolümüz var aklıma takıldı şimdi. Soracağım doktora
Alfabetaa anneebrulice benimde 35ken doktor karnın aşağıya düşmüş dedii 38 oldum hala doğurmadım 😁 en iyi cevabı doktorun verir sanırım herkesin aynı olcagını sanmıyorum
Elifsicim Yanlis yönlendirmek istemem bebek baş geliş pozisyonuna döndüğünde göbek aşağıya inmiş derler benim de öyle ama erken değil çünkü özellikle ilk gebeliklerde 1 ay önceden bile olabiliyormuş 🤭haftalardır öyle benimki 37 deyim su an ve hâlâ tık yok
E-v-A101 Elifsicim bebek. Doğum kanalına girdiğinde karın düşer. Yürümekte zorlanırsın. Doğum kanalına girmesi ayrı baş aşağı durması. Ayrı. Ben de böyle biliyorum 🤭
anneebrulice BugleminAnnesi97 aynen çok rahat nefes almaya başladım ama bacağıma değiyor resmen karnımın altı
Busraozel 40.haftadayım benimde karnım düştü ama gelen gidem yok bir haftadır böyleyiz yarın dr a gidicem artık çok yoruldm karın düşünce taşımasıda zor oluyor 🤭🥲🥺
Elifsicim anneebrulice benimki akrobası yapıyor her gittiğimizde makat ya da baş geliş değişiyor 🤭ilk defa 2 haftadır baş geliş oldu doktor artık kolay kolay değişmez dedi inşallah değişmez de normal doğum yapabilirim 🤷♀️
BugleminAnnesi97 anneebrulice bende ölüyordum nefes darlığından. Çok şükür düzeldi göbeğim inince. Ama bu seferde ayağa kalkınca baskı oluyor. İttiriyor gibi his oluyor 😁
Huma2013-11 anneebrulice benimde aynı 35 haftalığım ve 3 haftadır kanalda bebek ve göbeğim aşağıda benimde bacağıma değiyor oturunca ve yatınca resmen bacağıma dürtüyor gibi oluyor
Elifsicim E-v-A101 dediğim gibi yanlış yönlendirmek istemiyorum ile başladım ben bildiğim i söyledim 🤷♀️kanala girmiş girmemiş demedi doktor bana sadece haftaya kanal kontrolü yapacağım kanalın müsaitse normal doğum düşüneceğiz yoksa sezeryan dedi
E-v-A101 Elifsicim baktım canım dediğim gibi doğum kanalına girmesi ile baş aşağı durması farklı şeyler. Dr Kağan Kocatepe yi takip ediyorum sayende bende tam öğrenmiş oldum 🥰😊