seyhanmiray18 kızlar ikili test yaptiricam ama nasl bsey hiç bilmiyorum hem özelde yaptıranlar için ne kadar fiyat verdiniz ve doktorunuz ultrasonla bakıyo yani sonucu hemen soyluyo mu nelere bakiliyo bana bilgi verir mısınız
justwaiting seyhanmiray18 ikili test ultrasonla değil kan alınarak bakılır, büyük şehirlerde daha kızlı çıkar diğerlerinde bir haftayı bulabilir, ücret hastaneden hastaneye değişir
Lifebaby seyhanmiray18 seyhanmiray18 ben özele gidiyorum 60tl aldılar kan testine ilk olarak ultrasonla muayene ediyor orda ense uzunluğuna bakıyor bir sıkıntı varsa az çok söyler ayni gün kan veriyorsun onunda 1haftaya çıkıyor sonucu
Tugcekkkkk seyhanmiray18 özelde yaptırdım 10 gün sonra çıkar dediler bir haft sonra sorduğumda çıkmıştı.
Prensees seyhanmiray18 özelde 450 TL detaylı baktı ultrasonda 40 dakıka felan ondan sonra kan verdim 10 gün sonra sonuç çıktı ve iyiydi sorun yoktu :)
RuveydaYasin Prensees sizin gene 40 dakika bana 10 dakika da baktı bakmaz olaydı bir annenin psikolojisi nasıl bozulur onu gösterdi Rabbim kimseye yaşatmasın
Gizmolata seyhanmiray18 doktor ultrasonda burun kemiğine ve ense kalınlığına bakıyor, sonra kan veriyorsunuz özelde 120 verdim ben 5 günde çıktı
ikiponcik_annesi Ben devlette yaptırdm 15 gün sonra çıktı önce ultrasonda inceliyo baya ense kalınlığına falan bakıyo sonra kan veriyosun