Fatma_7 Mor lahanayı duyuyordum ama bilgim yok tam anlamıyla. Benimde 3.80 civarında çıktı ilaç kullanıyorum bende
sblaslan Yasemin0728 evet var ben hiç yemiyorum bana doktor söylemişti çikılata beyaz ekmek bunları yemek karnabahar brokoli yasak diye kek falan poğça falan arada bi hamur işi kaçıyo ama sebzeleri asla yemiyorum yükseltiyo diye
MucizeAnnesii Yasemin0728 ilaç kullanıyoruz . Hormonlarımızı düzenliyor diye düşünerek yiyorum ben . Ailemde herkes de var tsh yüksekliği . Öyle bi kısıtlama yok .
sblaslan Yasemin0728 bana tatlı cok çikolata falan çok yeme troid bunlarsan bselenip yükseliyo dedi endokrolonoji doktoru valla
Ceydaaaa Bende geçen hafta tahlil yaptırdım tiroid yüksek sen baska hastaneye git diyip başından attı resmen doktor yarın başka doktora gidicem 8+3 bebeğim
Efsane01 Yasemin0728 bende de var ilaç kullanıyorum çok şükür şu an normal 🙏evet doktorum lahanagiller yeme demişti bana da bu sebzeler yükseltiyormuş malesef
Sedanindenizi Yasemin0728 Bende ilac kullaniyorum hepsini yedim degerimde dustu hic bir fikrim yoktu ilk kez duyuyorum. hatta bu aksamda saydiarinizdan biri var yemekte😆
Ceydaaaa Yasemin0728 evet gittim baska doktora cok yükselme olmadıgını gebeliğin başında olabileceğini bir ay sonra gittiğimde tekrar tahlil yapacak normale gelmemişse ilaç başlıcak şimdilik bebiş iyi cok şükür