Bende size sonunda doğum hikayemi yazabileceğim 7 mayıs sabaha karşı uyurken suyum geldi daha 34 haftalık olduğumuz için buradaki hastaneye gidene kadar öldüm öldüm dirildim nts ye bağladılar kalp atışları duydum ve rahatladım hemen ciğer geliştirici iğne yaptılar normalde doktorum Ankara’da olduğu için ve Bartın’da yoğun bakım küvezi olmadığı için imza vererek Ankara yoluna düştük yolda suyum gelmeye devam etti ve karnım neredeyse 3 de 2 küçüldü Ankara’ya gidene kadar yine öldüm öldüm dirildim 3 saatte Ankara’ya vardık Gazi üniversitesine hemen yatış yapıldı ultrason bakıldı alttan muayene yapıldı açılmam vardı ama bebek ters olduğu için sezeyen e alındım ameliyattan sonra çok şükür yavruma oğluma kavuştum 2260 gr doğdu küveze alınmadı korktuğum hiç bir şey olmadı çok şükür 3 lü testim riskli çıkmıştı ama şükürler olsun ki hiç bir şey yok yavrumda 3 gün sonra taburcu olduk ve evimize geldik hamileliğimi zehir ettim boşu boşuna üzüldüm ama Allah’ım çok büyük ona güvendim ona emanet ettim yavrumu çok şükür her şey yolunda 💕