Rukiyeb 6+3 haftalığım TSH 2.89 çıktı ama doktorum hiç bişey söylemedi ben kontrolden sonra araştırırken hamilelikde 2.50 olması gerektiğini öğrendim başına gelen var mi yüksek mi çok
Gokceeebade Rukiyeb çok yüksek değil ama ilaç kullanman gerekir dahiliyeye muayene ol derim çünkü hamilelikte çok önemli tsh yüksekliği
asenatrk Rukiyeb Benim 7den aşağı hiç düşmüyordu doktorda hamilelikte 2 ve 2nin altında tutulması gerektiğini söylemişti şuan en yüksek dozunu kullanıyorum kontrolüm var bu ay bakalım kaç olmuş
Dryalp Rukiyeb endokrin doktoruna çık canım 3aydan sonra 3ün üstünde olmaması gerek ben suan 29haftalıgım 3.75cıktı ilaç kullanıyorum düştü şükür her ay sağlık ocağında kan şekerine bırde ona baktır o önemli çok
Tevhide001 Rukiyeb Çok yüksek değil olması gerektiği gibi. Belki ilaca bile gerek kalmaz. Çünkü ilacı 3 ve üzeri durumlarda tavsiye ediyor doktorlar.
Nuray23 Cok yuksek degil belki o yuzden bisey dememistir ama sinir oldugu icin bence arada bir baktirin yukseliyormu diye .
Dryalp Tevhide001 benım şuan düştü ama doktora gidemedim sağlık ocağında baktırdım 2.65felan çıktı 29haftalıgım ilaç kullanıyorum 50doz birşey olur mu çok çabuk degısıyr cünkü bi bakmışsın cıkmıs
Rukiyeb Doktorun gözünden mi kaçtı acaba anlamadım hiç bahsetmedi eve gelince ben incelerken araştırırken tesadüfen öğrendim 2.50 olması gerektiğini yarın aricam doktoru çok canım sıkıldı inşallah bi sorun olmaz