Esma_zrl ben de 30.cu haftadayım. bir kızım var. kızım Mart ayında 3 yaşında olacak. şu anda da yine kız bebeğe hamileyim. o da mart’ın sonunda nasipse bizimle. aralarında da 3 yaş olacak inşallah. kızım bana çok düşkün, bazen hiç olmadığı kadar kucak istiyor ama çok sık almıyorum. koltukta uyuduysa yatağına götürürken falan alıyorum, hamileliğimin başından beri böyle oldu. yine de doktoruma sordum, çok sık olmamak kaydıyla tabi onun da hizmetini yapman, gönlünü yapman lazım dedi :) yani dengede olması en iyisi.
benim de bu hamileliğim diğerine göre bir tık zor geçiyor.. önceden kalan ekstra kilomdan, yaşın da ilerlemesinden, ev iş çocuk yükünden vs derken bunların hepsinden kaynaklanıyordur muhtemelen. kızım hiç olmadığı kadar birlikte oyun oynamak istiyor. hem ev işlerine hem ona yetişmek, arada çıkarıp parka, sahile götürmek çok zorlasa da hepsine yetişmeye çalışıyorum. ama ilk hamileliğimde kilometrelerce yürürdüm bana mısın demezdim, bunda evden daha çıkmadan 3-4 kez wc ye gidiyorum 😂🙈 yolda adım başı sanki hep wc ihtiyacım varmış gibi olmam da cabası (enfeksiyon vs yok bu arada şükür).. en sinir bozucu kısım bu. tüm gezme hevesim yok oluyor tuvaletim geldi gelecek diye 🤦🏽♀️ ama içimden bir ses bu doğumun daha kolay olacağını söylüyor. genelde içimdeki ses beni hep yanıltır ama bu sefer yanıltmasın diye ekstra dua ediyorum 🤪 hakkımızda hayırlısı olsun 🌸✌🏼