Tgedk Merhaba kızlar 14+3 olup cinsiyet öğrenen var mı ben 2 Li tarama yaptırdım ama doktorum cinsiyet için erken daha dedi
Pelin093 Tgedk benimde ikili taramada göremedi cinsiyetini yan duruyodu 🙈 bir kizim var bunuda kiz hissediyorum 😄 bakalim insallah 4lü testte ögreniriz cinsiyeti
Sisa77 Tgedk bende 2 hafta once ikili taramada gittigimde goremedik sirti donuktu bize suan 14+3 olduk ümidim bi sonraki kontrole artik😁bi kizm var bu ikinci hamileligim bu arada🥰
Tgedk Pelin093 benimde bir kızım var 16 aylık bunuda bende kız hissediyorum 😅 Çin takviminde ultrosana resmin de falanda hep kız çıktı usg Kıza benzettiler sağlıklı olsunlar da💓
Pelin093 Tgedk bendede ayni cin takvimi kiz 4D ultrason fotografindada herkes kiz dedi 🙈 😅 hayirlisi olsun allah hayirli versn 🌸
ozklcayse Bnde 14+2yim. İki hafta önce gittik kontrole bişey demedi. İki gün sonra yine gitcez bakalım gösterir mi
Nura6 Tgedk 12+4 de gittim bebeğim 1 hafta önden gidiyordu yani 13+4 gözüküyordu yüksek ihtimalle erkek dedi doktorum bizde gördük :)