Neslihan1903 Bebeğim bu gün hiç hareket etmedi bende az önce acile gittim şükür bir problem yok evham yapıyorum anne olmak çok zor 🤗 26+2 haftalığız biz sizin bebekleriniz bu haftada kaç kilolar
13Aea Neslihan1903 benimde ayni hafta bebek az hareket etmeye başladı bu haftalarda hareketi artacağına neden azaliyor acaba 😑 haftaya kontrole gidicem kilosunu bende merak ediyorum
Tgb_dmrc Neslihan1903 benim de tam 26 haftalık. Kilosunu bilmiyorum ama çok hareketli benimki de. Sağdan çıkıyor, soldan çıkıyor.. tepişmeler hiç durmadan, hareketleri canımı acıtıyor çoğu zaman. 🤷♀️ 🤷♀️
Neslihan1903 Buse919221 maşallah benim ki de 1042 olmuş minnak kız rabbim sağlık sıhhat versin inşallah hepsine 🤗
Neslihan1903 Deryaercin valla ben risk almayı hiç sevmem bu gün hiç kıpırdamadı bende korktum gittim bir problem yok sırtını dönmüş iç tarafa hareket ediyormuş sizde gidin içiniz rahatlasın istersen gitmeden tatlı bir şeyler ye ılık su iç sesiz bir yere git soluna uzan bekle yine etmezse kesin git 🤗
Neslihan1903 13Aea bende endişelendim direk gittim işte ne yapım beklemek istemedim benimde salı günü randevum ama onu bile beklemedim 🤗
13Aea Neslihan1903 bende gidiyorum gun icinde hic hissetmezsem iyi yapiyorsun sende ☺️ Suan hissediyorum ama küçük hareketleri baya
birmelekannesi_ Hagi haftalarda hareketini dinlemeye baslamaliyizki acaba bende 25+4 haftaligiz bazen hic hissetmedigim gunler oluyor endiselenmelimiyim
13Aea birmelekannesi_ ya benimde oyle cok guclu güçlü vurmuyor. Gun icinde 10 kez hareketli etmesini yeterli buluyor dr
Mutlumklnc Neslihan1903 aminn canım hepimizin kuzusuna inşallah Allah sağlıkla zamanında kucaklarımıza almayı nasip etsin 🥰