Senay0607 Kızlar emzirme sütyeni alacağım çalışan birisiyim o yüzden hem rahat hem kıyafetler den göğüs uçlarını belli etmeyen bir marka yada model önerebilir misiniz kullanıp çok rahat ettiğiniz kaliteli olan varmıdır acaba?
Ayssmom Kullanmadım ama denedim. Pentideki çok yumuşak takıp çıkartmasıda sert değil kolay ona bakabilirsin
Senay0607 ssnnmmm kapsız bir model gördüm penti mama sütyen diye geçiyor ama kaplı olan ları hiç görmedim bir de fiyatı şuan için çok pahalı geldi 84 TL o yüzden pentinin gibi kaliteli olup muadil başka marka varmıdır diye düşünüyorum
Senay0607 Bitter93 e bebek teki sütyen ler için birçok kişiden çok kötü ve rahatsız diye duydum bende kararsız kaldım
Bitter93 Senay0607 ben aldım 2tane denemek için geçen hafta 30tlydi memnun kalırsam tekrar alırım demiştim şimdi 40tl olmuş ama bence gayet rahat ben çok beğendim
Minikhavucum Senay0607 https://www.penti.com/kar-melanj-mamma-colors-emzirme-sutyeni-zidPLKBLPUW20SK-KAJ Bitmiş ama gelir umarım ben tekrar almayı düşündüm
nil_-32 Emzirme südyeni yerine bralet tarzı veya sporcu südyenleri nasıl olur acaba bende onları deneyeceğim veya dolgusuz südyen rahatsız edeceği sanmıyorum
Senay0607 Bitter93 anladım vallahi bana rahatsız dediler e bebek markasının olanları ama bende bir türlü karar veremedim açıkçası