Oznrdnz Brcrs Evet doğru bide çevremdekilerde hala hissetmiyor musun diye soruyorlar. İster istemez endişeleniyorum
Brcrs Oznrdnz bence kimseye kulak asmayın hep bişiyler dicekler söylücekler en güzeli duymamak doktorumla ilk tanıştığımda söylediği tek kelimeydi🌸🐣
Mymom_61 Leyla212121 bence o değişiyor yaa benim ki de erkek 16 dan beri kıpır kıpır şu an 23 zaten kuduruk gibi güçlü de vuruyor bazen zipliyorum beklemiyorumm 🤣
Tutkukoc Leyla212121 yaa ilk defa duydum canım bizde bugün 18 haftalık olduk benim miniğim de erkek ve ilk gebeliğim doktorumda dedi hissediyomusun diye bende hayır hocam bağırsaklarım gibi geliyo bana hep dedim ama bunu ilk defa duydum gerçekten 😊 bende sabırsızlıkla hareketlenmesini bekliyorum tez zamanda hissederiz inşallah 🤲
mom77 Oznrdnz benımde erkek 16 da hssettim üsttede yazdıgım gibi o kas yapısı amnıyon sıvısı annenın kılosuyla vs alakalı bır durum cınsıyetler degıl ☘️
gok_nur Oznrdnz 20 den sonra edersiniz,bende çokm panik oluyordum ama ilk hamileliğiniz ise normal hiç moralinizi bozmayın, sonrasında bool bol hissediceksiniz :)
Kaderimm Oznrdnz cnm benim ya merak etme bı başlasın o uyandıracak seni ssss uyuma bak ben burdayım diye 🥰
tazeaane Oznrdnz bende 19 haftalığım bende birşey hissedemedim daha canım 😔 şubatın ilk haftası kontrolüm var çok merak ediyorum 🤦♀️
Oznrdnz tazeaane Benimde haftaya pazartesi bende çok merak ediyorum aklım hep onda acaba iyi mi diye ☺️☺️
Mucizem_27 Oznrdnz korkma uyuman bak zaten sonradan uyuyamıycan hissetmek kiloyla falan da alakası oluyor korkma yani en kısa zamanda hissedersin bende geç hissettin şimdi de bazen öyle bir vuruyor ki sanki deprem oluyormuş gibi beni yataktan kaldırıyor
Ekvatoral Oznrdnz Haftaya kadar hissedilmediği oluyormuş. Zaten düzenli de hissedilmiyormuş hafta ilerleyene kadar