Bayoloji Kizlar 32 haftalik hamileyim ama ultrasonda bebegimin bas olcusu 2 hafta ileri gorunuyor boyle bir durum yasayip sonradan duzelen var mi cunku genetik olarak boyle bir durumumuz yok
busraali Bayoloji bizde 30.haftada gittiğimizde bizimde ileriydi baş ölçüsü. Doktor anomaliden değil yapısal başının büyük olması dedi. Yine de takip edicek ama ben sizinkinin de öyle olduğunu düşünüyorum ailede varsa başı büyük olan çocuğun yapısındandır.
Bayoloji busraali yani benim ve esimin ailesinde anormal buyuklukte basa sahip olan yok ondan tedirgin oldm biraz😤
busraali Bayoloji ama anormal bi büyüklük değil ki 2 hafta önde olması bizimki de öyle bende ilk başta korktum ama doktor anomaliden değil dedi içiniz rahat olsun sağlıkla doğsun bebişlerimiz inşallah 🙏🙏
Bambilibom Canım vücuda nazaran bebeğin kafası gelişimde her zaman daha öndedir doğuma yakın zamanda başıyla omuz, göğüs kısmı aynı büyüklüğe ulaşıyor onda korkulacak bir durum yok. Gelişim sırayla baş, gövde, kollar ve bacaklarda ilerler.
Bambilibom Bayoloji Rica ederim benim bebeğimin de kafası 2 hafta önde o yüzden söylemeden geçemedim. Hayırlı doğumlar şimdiden.
Bayoloji Bambilibom tesekkr ederm sizede hayirli dogumlar olsun saglikla kucagimiza aliriz insallah hepimiz🎀