Elifkubi Htcklygt evet evet 9 haftalik hamileyim ve ev doktorum hizli calistigi icin ilac kullanamazsin bebege zararli dedi . Kadin doktorumdan yarin kesin cevap alicam
Umran95 Başından beri kullanıyorum 30. Haftaya geldik halen hızlı çalışıyor, benim için düzenlediğii yok malesef :(
Nuray23 Umran95 benim canim. 0.01 di 9.haftadan beri ilac kullaniyorum her ay duzenli kan veriyorum. Ilacini kullan ihmal etme. Gecmis olsun
Umran95 Elifkubi arkadaşın da bahsettiği propycil hariç farklı bir ilaç veremiyorlar onun da kontrollü kullanımını istiyorlar. Bu durumda ilaç kullanmakta kullanmamakta sıkıntılı. En doğru bilgiyi doktorunuz verecektir. Geçmiş olsun
Htcklygt Yani kızlar düşüklüğü ile yüksekliği durumunda farklı tedaviler uygulaniyor sizden anladığım kadarıyla benim yüksekti düşürmeye çalıştık düşünce de kontrol altında tuttuk , düşüklüğü durumunda napilir onu bilemedim şimdi 🤷
Nuray23 Htcklygt dusuklugunde de ilacla yukseltilmeye calisiyor canim. Dusuk olsa bi dert yuksek olsa bi dert valla allah hepimizin yardimcisi olsun. Sag salim kavusalim yavrularimiza..
Nuray23 Umran95 cok sagol canim. Hangi ilaci kullaniyosun ben 3.aya kadar propycil kullandim. 3.aydan sonra thyromazol mu ne adini tam getiremedim simdi onu kullaniyorum. Suan 27.haftamdayim.
Elifkubi Bende pek anlayamadim oyuzden sizlere danismak istedim kullanip kullanmadiginizi . Degerim 0.11 cikmis ve geceleri asiri kalp carpintim oluyor
Umran95 Nuray23 propycil ile devam ediyorum halen canım dozunu arttırdık artık geçmeyince günde 4 adet kullanıyorum sabah 2 akşam 2 aç karnına :)
Nuray23 Umran95 oo masallah😁 ben prop. U sabah aksam olarak kullaniyodum. Bunu sadece gunde 1 tane hatta haftanin 1 gunu icme dedi . Tsh 1bucuklara gelmis t4 yine biraz dusuk gibi. Ama bastakine gore cok daha iyiye geldi degerlerim. Hamilelik boyunca kullancakmisim. Hatta 1 sene de kullandirabilrmis artik bakicaz😊