eylemkaya07 Cylnnn kaçıncı haftada almaya başladınız ben son 10 gündür yiyorum acikiyorum çok fazla 9 haftalık olduk
Cylnnn eylemkaya07 canım ben 14. Haftaya kadar serumlarla hayata tutundum 😁 16 haftadan sonrada beslenme düzenim oturdu şükür 28 haftalık olduk 8 kilo almışım 🙈
eylemkaya07 lily-11 😂😂 kendimi kötü hissediyorum yemeyince ama sonumuz inşallah iyidir, kiloyla yaşam zor oluyor ödem oluşuyor çok
Mlltms kbry1mz benım vücudumda cogunluk evet ama bırde gozlerımın ustunde de var pul pul oluyor :/ sızın cok yuzunuzde sanırım benım vucudum gbı gecmıs olsun :(
Ebrubkrkyn Elifomerr hepsinin bilincindeyim ama bu içinde bulunduğum duygu durumu öyle değişik ki hayata geçiremiyorum düşüncelerimi😔 tıpkı devekuşu misali başımı toprağa gömüyorum.
Ebrubkrkyn Azrabuglem16 Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hepimize hayırlı ömür hayırlı ölüm nasip Etsin. Evet hayat devam ediyor maalesef. Ama acıya alışmak çok acı veriyor çok.
Ebrubkrkyn Azrabuglem16 Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hepimize hayırlı ömür hayırlı ölüm nasip Etsin. Evet hayat devam ediyor maalesef. Ama acıya alışmak çok acı veriyor çok.