HappyMom kilomu öyle çok fazla belli eden bir vücut yapım yok Allah’a şükür zaten “aşırı” kabul edilebilecek bir kilom da yok henüz😌 Çatlaklarım için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ne yazık ki krem kullanıyorum ama fayda etmiyor, belli ki önünü alamayacağım bebeğimin güzelliği ile gelen kusurlarım dedim kabul ettim beni çokta üzmüyor😊 Her zaman bakımlı olmaya çalışıyorum çünkü farkettim ki ne zaman bakımlı, temiz, alımlı olsam mutlu oluyorum. Saçlarımı örüyorum her duştan sonra açınca yapılı gibi dalgalı oluyor yani her zaman güzel görünüyor. Yüzümü hergün kremliyorum masaj yaparak iyi geliyor. Duştan sonra bol bol bakım yapıyorum iyi hissettiriyor. Makyaj yapmıyorum evin içinde tabiki ama bazen iyi hissetmek, aynada kendimi güzel görmek için pudra ve allık sürüyorum çok az. Hemen değişiyor yüzüm bende mutlu oluyorum. Bol bol takı takıyorum bana çok yakışıyor bende taktıkça mutlu oluyorum. Evin içinde bile olsam bazen özenli giyiniyorum bazende hiç modum olmuyor. Yani iyi görününce mutlu oluyo insan iyi hissediyor hamileyiz diye çirkinleşmeye müsade mi edelim💁🏻♀️