Deryaaa1 Hamilelik belirtisi olarak idrarınız koyulaştı mı? Geçen ay kimyasaldı ve çok yoğun olarak rengi koyulaştı araştırdım gebelik belirtisiymiş. Bu ay o tarz bir belirtim yok hatta hiç belirtim yok😅 sadece meraktan soruyorum acaba herkeste oluyor mu?
Zekplt Deryaaa1 ben 2 senelik evliyim 1 sene boyunca basım ağırsa çocuk istiyorum diye ona yorardım 😅 ama İnan kişiden kişiye değişiyor hiç birşeyim yoktu baska sebepten kan verdim öğrendim şok oldum inşallah Rabbim gönlüne göre versin ♥️
Esmer38 Deryaaa1 canım kimyasal sonrası hormonlar değişiyor her şeyi acaba hamilelik belirtisimi diye arıyoruz. Bende geçen ay kimyasal geçirdim şuan 7 gün gecikmem var ve testim negatif bekliyorum dün 1 damla çamırumsu leke bugünde 2 adet leke geldi galiba adet olcam. Birde adetin 22.günü yumurtladım oda geciktirmiş olabilir diye bekliyorum hakkımızda hayırlısı
merveklyc Deryaaa1 Bende oldu ben nerdeyse bütün belirtileri yaşadım o yüzden 4 haftalık bile değildi öğrendiğimde☺️
Beyzan Deryaaa1 koyu idrar gebelik belirtisi değil az su içmenin belirtisidir benim bildiğim. Ben ne zaman az su içsem idrarım koyulaşır bol su ictigimde açılır rengi. Şu an 16 haftalık hamileyim. Darısı size olsun inşallah 😍
Deryaaa1 Esmer38 aslında bende kimyasalken olan belirtilerin hiçbiri yok. O yüzden bu ay olmadı galiba diye düşünüyorum. Ondan sordum☺️ İnşallah en güzel zamanda hayırlı haber alırız canım😍
Esmer38 Deryaaa1 valla ben değerlendirdim ayı ama günüm geçti test negatif çıkınca adet olmayı bekliyorum aynen hakkımızda hayırlı güzel haberler olur inş canım
Deryaaa1 Esmer38 geçen ay canım ama tam gününde oldum adet. Erken öğrendim ben. Şimdi adetime 5 gün kaldı