Teacherella1 annebali12 inşallah öyledir ya bende kaygılanıyorum ama çok şükür kanama vs bişey olmadığı için doktora gitmiyorum.sağlıkla alırız inşallah kucağımıza bebişleri 🤲🏻
masallarin annebali12 normal 2 li 3 lu testin ilerlemis versiyonu cnm test amerikaya gidiyor kromozom testi orda cinsiyetde belli oluyor
Happyturuncu masallarin yarın 12. Haftaya gireceğiz inşallah kontrolümüz var cinsiyet tahmini olur mu acaba diye merak ediyorum ☺️🙏
Gamzeakd Biresinti ayda bir tabi ki canım . Merakımdan ölürüm zaten gitmezsem 🥰 her gidişimdeki heyecanı hiçbirşeye değişmem 🌺
merveklyc Teacherella1 O bugün bende de çok var iğne gibi batıyor kasıklarım altlara doğru endişelenmiştim bunu görünce rahatladım 12+1 im☺️
Mishi masallarin hayirli olsun💓 biz de haftaya fetal dna yaptircaz. Sonucu kac gunde geliyor acaba? Cinsiyet de orda mi belli oldu?
masallarin Mishi sonuc tam 10 gunde geldi cok sukur bin sukur %100 tawsiye ederim onu yaptirinca ikili ucluyede gerek kalmiyor evet cinsiyetde belli oluyor
Ates21 Damlae16 Gulsenmustafa diye bi kullanıcı var canım genellikle o tahminde bulunuyor o tahminde bulunmusmuydu🙂
Damlae16 Ates21 evet ilk başta oda kız demişti en son erkek dedi ama kız dedi doktorda zaten 10. Haftamdan beridir kız diyorlardı öyle de olacak galiba en son kesin konuştuk 🤗
MerveBostann masallarin merhaba ben de 13 haftalik gebeyim. Ben ikili test yaptirdim sonuç teniz cikti cok sukur. Ikili testte buyuk ihtimalle kiz dediler bize de bakalim 😍😋
Ates21 MerveBostann bende yaptırdım 2 li test benim doktor hiç bişey demedi cokda merak ediyorum insllah bnada bian önce tahminde bulunur🙂
miraykumru Teacherella1 benimde kasığımda yırtılıyormuş gibi ağrılar oluyor özellikle soldaydı son iki haftadır sağda,normal diyor ama çok korkutuyor sancılar beni
miraykumru Doktorum bana 11+3de erkek dedi cuma günüde kız gibi dedi ultrason fotosu atsam bakabilir misiniz
Bahardali Bende 12+5 deyim. Geçen cuma detaylıda öğrendim kızım olacak Allah nasip ederse. Birss oğlum var 2.5 yaşında
Bahardali Benimde 3 hafta sonra aminiyosentezim var dua edin. Detaylıda anomali gözükmedi ama bende kromozom translokasyonu var. O sebeple garantiye almamız lazım