Merve312021 Haftadayım hiç bir şey yemek istemiyorum yemek görünce midem bulanıyor bu süreci nasıl atlattınız mide bulantısına iyi gelen çay yada yiyecek var mı ????
Deletedmom27 Merve312021 kızımda öyleydim sarı leblebi ile geçiyodu günlerim🙈iyi geliyodu bana dene istersen
Mom8899 Merve312021 üzgünüm ama ne yaparsan yap geçmiyor, birazcık hafifletiyor sadece bazı şeyler. Ben ekmeği tosta basıp onu yiyebiliyodum sadece, sarı leblebi, naneli sakız, muz, kraker bunlar bende hiç işe yaramadı, dene belki sana iyi gelir 🙏🏻
Hatice86_izm Walla geçesi yoksa hiç geçmiyor:(( leblebi,cubuk kraker herşeyi dene senin vücudunda inşallah faydalı olur
blue5 Ben de ayni durumdayim gecmiyor. Cubuk kraker, muz, tost ve yogurtlu makarna deneyin en azindan umarim gecer.
Attent Merve312021 ah kuzum ya 10 haftama kadar çektim limon suyu ağzına damlatiyordum beni rahatlatiyordu bide prilam ilaç var doktoruna de oda iyi gelir
Science1 Aynı sorun bende de var😮 ağzımın içi sürekli tatlımsı su bile içesim gelimiyor hersey tatlı gelıyor