Yesimmm93 Arkadaşlar 25 haftalık hamileyım ispartada yaşıyorum ama 2 haftaya İstanbul’a yerleşicez bana hem iyi bir özel doktoru hemde iyi bir devlet doktoru lazım olacak özelikle özelde yenı doğan yoğun bakım olması çok önemlı tavsıyelerınızı paylaşırsanız çok memnun olurum 🙏
1987gokce Yesimmm93 istanbuldaki araştırma hastanelerinde tek bir doktor bulamıyorsunuz maalesef ve cok kalabalık iyi bir devlet hastanesi doktoru ne yazık ki tavsiye edecek biri yok sanırım. Ben Şişli'de oturuyorum Türkiye hastanesine gidiyorum tavsiye ederim.
Ss1 1987gokce bende türkiye hastanesine figen hanıma gidiyordum özel muayene açınca da devam edicem dedim ancak doğumda hastane ne kadar isterse o kadar alırım deyince vazgeçtim çünkü doğumum 5 6 bini buluyordu siz kime gidiyriusnuz
MasalAlparslanMom Yesimmm93 özel hastane konusunda bütçe de önemli. Bütçemize göre en güzel şartlarda olanı kabullencez mecbur 👼🏼 Standartlarınızı belirleyip bence en azından özel için kendiniz araştırma yapın burdada en iyilerin ismi verilecektir illa ama fiyatları çok çok farklılık gösteriyo. Gaziosmanpaşa Şafak hastanesinde Doğum yapıcam ben mesela hastane içi doktor fiyatları arasında bile uçuk fark var. Aynı hastanede 1500e sezeryan yapanda var 3500e de 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
ZeynepKara Yesimmm93 gaziosmanpaşa medicalpark nalan karacaoğlu çok memnunum hastanedende doktorumdanda arkadaşımda doğum yaptı ebeler hemşireler çok anlayışlıymış bende onun tavsiyesi üzerine gidiyorum bendesana tavsiye ederim
1987gokce Ss1 özgür hanima gidiyorum ben çok ilgili biri hastane de temiz ve doktor normal doğum yanlısı ne güzeli bu benim için.
Yesimmm93 MasalAlparslanMom doğru kuzum ama vakit kaybetmeden gidince girek başlamam lazım bo doktora o yüzden bilgileride değerlendireyim dedim 😁
Dilekveuzum Özel Balat Hastanesi’ne gidiyorum. Çok iyi bir hastane doktorum Mehmet Aygün işinde çok profesyonel bence, kendisi perinatoloji uzmanı diye tercih etmiştim, doğru karar vermişim 😇