NefesDeniz Nergsozdemr Somon, ton balığı, levrek, hamsi ve istavrit haftada 2 gün muhakkak tüketmeye özen gösteriyorum.
Purpura26 Nergsozdemr İstavrit palamut levrek allah ne verdiyse 😃 hamsi çok korkutuyor evi o yüzden istemiyorum normalde severim
Myssr Nilasyamom somon ciftlik baligi ise aslinda iyi degil normalde o turuncumsu rengini guzel beslenmedigi icin almiyomus ciftlikte uretildiyse boyuyolarmis malesef
Azrabetulunannesi Nergsozdemr dondurulmuş uskumru alıyorum harika oluyor tarif istersen veririm biz eşimle sürekli yapıyoruz fırında
Nergsozdemr Azrabetulunannesi mahallemizde balıkçı çok yakın canım dondurmadan taZe alıp tüketiyorum genelde tşk ederim😘
NefesDeniz Azrabetulunannesi Benim doktorum yiyebilirsin dedi hatta demir için bile çok faydalı hatta ve hatta 2-3 gün önce bu uygulamada bebeğim bölümü varya orda bile demir için ton balığı somon tüketimi yapabilirsiniz yazıyordu😀 Herşeyin fazlası zarar kararında yemek lazım
minikfare1 Azrabetulunannesi bende tereddüt etmiştim ama beslenme uzmanım konserve değil de poşette olanlardan yiyebileceğimi söyledi. Neden yenmemesi gerekli ?
Syma-ma Nergsozdemr levrek , somon , hamsi bu üçünü yedim ama şuan yiyemiyorum en son bitireyim diye fazla kaçırdım heralde balık derken bile midem bı kötü oluyor 🤣
Nilasyamom Myssr benim doktorum onu önerdi haftada 1. En yağlı ve omega 3 açısından en besleyici olan somon balığıymış 👍🏻
bebisini-bekliyor En faydalı somon mus normalde de hamilelikte de 11.hafta daym bulantılardan normal sulu yemek bile yiyemiyorum umarım gecer de bende yiyebılırım😔
Ght Hamsi, palamut bolken palamut yiyordum,arada istavrit,bı kaç kez somon yedim ama sevmiyorum hiç ,çipura bı de😊
Bsmlh Yerli somon istavrıt ve palamut en iyisi bunları türetiyorum hamsıde omega oranı düşük oldugu için çok yemıyorum ama bu kadar yedıgım halde kirill balık yağlı mom vital DHA kullanıyorum
Kimkibu Nergsozdemr somon hamsi levrek ama daha cok somon agırlıklı yiyorum.. haftada 2 gün:) ki balıktan nefret ederim 🤦♀️