Busraa38 Tiredmom benim sancılarım devam ediyor nişanımda gelmeue devam ediyor duşa girdim sıcak su iyi gelir diye sancılarım da kesilmedi hala devam 💃
Busraa38 Busevedat0120 yok olmadı jinekolojik muayenem çok rahat geçti normal ağrıda olmadı kendimi hiç sıkmadım o yüzden herhalde
Ayseninannesi MehZey bende devlete randevu almak istedim bir kez gitmiştim ama yoktu malesef bebeğinizin kilosu nasıl benim Dr o yuzden beklemek istemiyor bende sezeryan istemiyorum ne yapacağız bilmem
Tiredmom Busraa38 benim cuma günü 38+4 du 3880du doktorum çok istiyor gelmesini çünkü daha kalırsa iri olacak ve ilk oğlumu 4 doğurmuştum coook zorlanmistimmmm
Busraa38 Basilicums yaaa aynıymışızz canımm darısı senin başına inşaAllah sağ salim kucağımıza alalımmmö🤲🏻
Tiredmom Derya38Ba benden dünden beri hala geliyor afedersiniz nasil birşeydi yapış yapış kahverengi zar gibi bisi
Derya38Ba Tiredmom evet jölemsi yapış yapış pembemsi renkte olabiliyor ince ince kan çizgileri oluyor
Ayseninannesi MehZey sizinki iyiymiş biraz bize göre 4e yaklaştı benimki de bekledikçe büyüyecek diyor
MehZey Ayseninannesi evet öyle bekledikçe büyüyor bence bizim ki de 4 e yaklaşmıştır artık bir haftada 300 Gr. Aldığımız oldu 😶