Btm571 Brn16 ayyy inşallah gelir minnosunuz sağ salim ya dualarımız sizinle😍 sizin suyunuz ve nisanımız gelmismiydi
Btm571 Zeynep-aa yarın yapmayı düşünüyorum iki tane var.bende birtanesini deniyecem inşallah olur ya bide bebeğin baskisini çok fazla vajinamin üstünde hissediyorum hiç öyle olmamisti baya baya aşağıda hissediyorum accaba geliyormu.bide.ne.nisan ne suyum geldi
Zeynep-aa Btm571 benımde oyle baskı var agrıyor baya kemıklerım oturur kalkarken yururken baya yokluyo canımı, doguma hazırlık yapıyormuş doktor oyle dedı kanal da ıyıce yerını alıyomus yavas yavas…
Fazis Tam 40. Haftamızdayız bizde de gelen giden yok malesef daha az bi sancım olsa hemen gözüm saat arıyor acaba sancım mı tuttu ki diye ama malesef hala yok😅 hayırlısı artık ilk kızımda da 41+5e kadar beklemiştik bakalım bu hanım ne kadar bekletecek
Btm571 Hamideee5 doğum pozyosunu almış kanalada girmiş dedi doktorum 1 cm acilmamda var ama gelmiyor minnak🤪
Fazis Btm571 2cm açılma vardı ama ne nişan ne su ne sancı hiçbir şey yoktu o yüzden o kadar bekledik suni verildi en sonunda da
Zeynep-aa Btm571 aynen öyle valla insan bi anda boşluğa düşecek gerçi bi anda karnımız boşalınca hafiflicez😂😂
Btm571 Fazis aaa öylemi ben 2 cm açılıyor diye de düşündüm demekki bazıları olmuyor hadi bakalım rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah😍
Fazis Btm571 inşallah inşallah 🙏🏽 Valla öyle böyle derken ikincide de 40+1 olduk ödüm kopuyor suni olacak diye 😌