Btm571 Ya kızlar artık kızım gelsin istiyorum ya 5 gün önce 1 cm acilmam vardı ama ne sancım nede ağrım var suyum nisanimda.gelmedi her türlü yolu deniyorum ne yapmak lazım dahada baya agira aldı kızım kendini☹️🤪
Begm Btm571 bolca yürü sıcak duş al ve evi temizle baya kendini yor yani ben heryeri dökerim temizlerim ertesi gün sancı ile gözümü açarım
[silindi] Btm571 daha cok degil ama 43ü gören var sabret büyüyo işte karnında ne güzel kilo alsın dogunca büyütnesi kolay olur 😄
_aycaccelik Btm571 sadece kızlar değil lütfen biz 39+6 olduk oğluşla kararlaştırdık o içime yapıştı artık 😂😂 Ocak anneleri seri hüzünlü…🥺😂😂
Btm571 _aycaccelik hahah😂😂 ne olmuş bu bebelere ya böyle Ocak bebeleri öyle oldu maalesef kaderimiz ne yapalım bari sancimiz zor olmasın😂dogumumuz kolay olsun değsin yani😁
Btm571 MehZey ya aslında ilişkide tetikliyor diyorlar ama gelmeyince de gelmiyorlar axx ax bu bebeler😂😂
[silindi] Btm571 yok ay onu kim dedi kilolu bebek kolay doğar kendini yiter zayıf bebek zor dogar asıl
[silindi] Btm571 cok eminim valla bebekte 5 kilo değildir sanırım cok mu kilolu o yüzden mi korkuyorsunuz