harece Arkadaşlar muayene oldum ama doktorum ikili test yapmıyor. Aynı hastanede farklı bir doktor yapıyormuş. Kontrol sürem devam ediyor. Kayıt açtırdığım zaman muayene+test mi öderim yoksa kontrol sürem geçerli olur mu?
Neva3 harece farklı dr da olsa o hastanede kaydınız açık olduğu için muayene ücreti talep etmemeleri lazım
Smyyeakyldzz00 harece kontrol süreniz muayene olduğunuz doktor için geçerli olduğunu biliyorum ama belki geçerlidir hastaneye sorarak en sağlıklıyı bilgiyi alırsınız :)
Beyzan harece ben ilk bebeğin kesesini görmeye bir doktora gittim sonra 1 hafta sonra kalp atışını dinleyeceğim randevusuz gittm kendi dokrorum izinliymis megerm öneri üstüne başka bir doktora gittim muayene parası vermedim sen sadece kan tahlili parası ödersin
harece Smyyeakyldzz00 hastaneyi aradım ama tam net bi cevap alamadım oyuzden sorayım bilgisi olan varsa diye
Gizmolata Beyzan sizinki ekstrem bir durum ama kendi doktorunuzda muayne hakkınızı kullandırıyor hastane o durumda.
gulsahgul26 Genelde ikili test ücreti ödeniyor sadece ekstradan bide muayene ücreti almıyor bazı hastaneler bnm hastanem almamıştı hastanenizden öğrenseniz bilgiyi daha doğru olur