FatmaKpln Bayanlar bibs emzik mi yoksa Philips avent ultra air soft mu? Hangisini önerirsiniz ? Çocuk hangisini tutarsa tabi ama bebek sağlığı ve çene yapısı için hangisi daha uygun acaba? İkinci sorum biberon ne önerirsiniz başlangıç için?
mrs_elisah FatmaKpln ben biberon lansinoh aldım. Emzik avent ultra air aldım. Soft olanı biraz daha yumuşakmış. Hangisini daha çok tutuyorlar bilmiyorum iyi diye aldım 🤗
Meriwa FatmaKpln emzik bir damaklı bir damaksız alın bizimkisi mamajoo tuttu biberon da aventin yeni doğan serisini aldım cokda memnunum kullanıyoruz biz
Meloss37 FatmaKpln Emzik avent ultra air hastanede ilk verişte tuttu tabı cok sık şunlar verıyorum uyku geçişlerinde sadece uykuya geçince bırakıyor kendi normal şarta öyle her dakika verıyorum biberon Olarak ta avent öneririm ama plastık olanları oneririm 2 adet cam aldım Bi büyük Bi küçük e bebekte ve oğlum 7 aylık elinden atmasıyla 2 side tuzla buz oldu plastiğe döndük
Ayssmom Bibs emzik aldım biberon olarakta p.avent aldım bakalım memnun kalacakmıyız yaşayarak öğrenicez😄
Biyolog-anne FatmaKpln ben Philips avent yeni doğan seti aldım. Göğüs ucuna en yakını oymuş araştırmalarıma göre içinde iki küçük iki büyük biberon ve emzik var
Happylif3 FatmaKpln Biberon olarak lansinoh yeni doğan seti aldım. Tüm biberon başlıkları içinde. Emzik olarak burnun hava alışını engellemediği için tavsiyelerle baby-plus yalancı emzik aldım 0-6 ay 2′li olan. E-bebekten aldım
Ayten25- FatmaKpln Philips aventa 125 ml cam biberon aldım migrosta %35 indirimde emzikte philips aventa ultra air almayı düşüyorum kullananlar çok memnun deneyip görücez 😊🙏🏼
Smyrhkn123 Ben biberonu philips 125 ml cam olani aldim ilk etapta emzik hem philips ultra air hem bips aldim bakalim hangisini tutarsa belki ikisinide tutmayacak 🤣
Aysbabe FatmaKpln valla cnm ben emzikte chicco physio soft aldım biberon avent aldım inş emziği emer 😁
gamzeb Ben biberon philips avent aldım ama emzik almadıım sonuçta cocuğa emzık verırsen alır vermessen almaz oyüzden gerekde yok bence 😊
morusevenanne gamzeb kesinlikle katılıyorum hatta bugün bi yazı okudum almıştım herkes al bulunsun dediği için ama pişman oldum.