Hiloss54 Selam happymom anneleri ve anne adayları 😍💖1 yaşında bir bebişim var bugün hamile olduğumu öğrendim çok mutlu oldum hem şaşkın hemde sevinçliyim.. Aranızda 2. Gebeliği olan varsa Sizler 2. Bebişinize ne kadar zaman sonra hamile kaldınız
Senemunlu Hiloss54 ayniyiz canim 1 yasindayken hamile olsugumu ogrendim. Suan 13 haftaliyiz. Biraz korkuyorum :))
ikibalannesii Hiloss54 benimde kızımın yaşını doldurmasına bi buçuk ay kaldı ve 7 haftalık hamile olduğumu daha dün öğrendim halada şaşkınım ve inanamıyorum 😂
mrs_elisah Hiloss54 hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗🤗🤗 ilki sezaryen mıydı normal doğum muydu?
Hiloss54 Senemunlu bendeee var o korku bebişim abisine çekerse rahat ederim diye düşünüyorum inşallah hayırlısı olur 😍
Hiloss54 ikibalannesii insan inanamıyorr tabi ama ben nedense içimdeki sevinç duygusuna engel olamıyorum Rabbim kolaylık versin 😍
ikibalannesii Hiloss54 Rabbim cümlemizinkine kolaylık versin 🙂 ben tam eşimle boşanmayı düşünürken çıktı bu bebek birden ortaya o yüzden sevinsemmi üzülsemmi karar veremiyorum , ama yinede galiba mutluyum🙂
Funda38 Hiloss54 tesekkür ederim Rabbim sizinde sag salim saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin 🥰
YaseminBatrk Benimde kızım 2 marttta nasipse 3 yaşına girecek , kardeşi de inşallah yine Mart ayında ortalama 20-25 Mart arası doğum görünüyor tabi allah bilir yinede. Aralarında tam 3 yaş olacak inş 🙈
YaseminBatrk Benimde kızım 2 marttta nasipse 3 yaşına girecek , kardeşi de inşallah yine Mart ayında ortalama 20-25 Mart arası doğum görünüyor tabi allah bilir yinede. Aralarında tam 3 yaş olacak inş