Sakaryali54 12.haftadayim su icme problemim var.doktorda en 2lt icmelisim dedi ama icemiyorum bi sikinti yasar miyim ?
MucizemE Sakaryali54 o haftalarda bende içemiyordum ama kendimi zorlaya zorlaya alıştırdım sunçok önemli sen de tiksinmesen kendini alıştırmaya çalış
HicranKzn Sakaryali54 ayrıca su bebek in kesinlikle olmalı. Onun kesede ki suyu için kendin içinde öyle enfeksiyon, ödem gibi sıkıntılar oluşmaması için içmen gerekiyor
ToprakVeAnnesi35 Sakaryali54 bebek ve senin için sıkıntılı bir durum. Bebeğin suyu azalır hele de yaz günü. Ben de içemiyordum çareyi limonlu su içmekle bulmuştum. Sudan tiksiniyordum ben ya🙁
HicranKzn O zamanlar ben şöyle yapıyordum şişeye su içine taze nane yaprağı bi kaç tane ve bir limon. Çok hoş oluyordu ayrıca vitamin. Ben öyle öyle alıştım suya çünkü normalde de su içemem
Sakaryali54 Normalde suyu cok severdim ama birden sogudum ve hatta tiksindim.gunde en fazla 5 bardak icebiliyorum o da bi sey yerken yoksa gitmiyo yani.ama kayisi kompostosu icebiliyorum az sekerli
Ozged Ben de o haftalarda içemiyordum mide bulantısından. Yemeklerin yanında içme, aç karnına içme, az az iç çok yüklenme ve içemesen de suçluluk duyma benim suyum da iyi çok içemesem de bir sorun olmadı yani
Sakaryali54 Valla elimden geldigince icmeye calisiorum ama bulantilarim var her seyden tiksindim istahim da yok zor yemek yiyorum suyu nasil icicem bilmiyorum.careyi komposyoda buldum ama o da suyun yerini bulmaz diyolar vicdan yaptim iyice ne yapcam bilmiyorum uzuluyorum