Nasippp Anne18 canım nasılsın gittin mi doktora tekrar bebeğin suyu ne durumda imiş bide bende de 2 gündür var kasık ağrısı sen hala yaşıyor musun kasık ağrısını
Buketkucuk Anne18 bende 24 haftalığım şiddetli olmamakla beraber benimde sinek ısırığı diyebileceğim kadar az şekilde oluyor bazen sanırım rahmin genişlemesinden kaynaklanıyor çünkü hareketleri iyi bebeğimin Allaha şükür
Anne18 Nasippp yok kuzum kasık ağrısı bende doktor suyumun iyi olduğunu söyledi şükür perşembe kontrol var bakalım ama geçen sabah kasık agrısı yaşadım herhalde yalancı sancı dedim
Anne18 Nasippp doktor tansiyon takibi yapmamı istedi ne güzel tansiyonum 12 şerde cıkarken Bu 28. Hafta itibariyle bugün ölçtüm 15 e 9 cıktı doktorum Bi duysa nasıl kızacak bana birde tuz da yasak herşeyi tuzsuz yapıyorum cok dikkat ediyorum
Nasippp Anne18 biri bitmeden birisi başlıyor rabbim sağlık ve kolaylık versin canım 🤲🏻 Nasıl anladınız baş dönemn falan mı oldu
Anne18 Nasippp doktorum anladı suyum azalınca hemen tansiyon takibi yapalım dedi o gündür yapıyoruz 12 lerdeydi Allahım bugün ve şimdi ölçtüm eşim 15 e 10 cıktı kafayı yicem
Nasippp Anne18 bende aynı canım ağlayınca biraz rahatlıyorum çok bunaldım biliyorsun sürekli yatıyorum piskolijim bozuldu resmen her ağrıyı takıyorum aceba ne erken doğum olur die korkudan