Ellifbuglem Hamileliğim ve 38+4teyiz ilk doğumum suni sancıyla ve 41.haftada gerçekleşti buda o şekile doğru gidiyor totem yaptım inşallah tutar da bu hafta doğururum dua bekliyorum
EdanurZ Ellifbuglem bende 38+6 yım totem yapıp post açıyım dedim 40 haftalıklar linç eder diye açmadım😂
Meriwa Ellifbuglem eşinizle birliktelik canm yada çatı muaynesi 😄 ben zorla 3 kere çatı muaynesi olmuştum sonra tetikledi 40+6 da
Ellifbuglem Meriwa çatı muayenesi oldum canim ama yine yok birlikteliği de korkuyorum açıkçası ilk hamileligimde de son zamanlarda korkmuştum olmamıştı
Ellifbuglem Zzeyneptekin açıkçası ilk hamileligimde sürekli yürüdüm ona rağmen olmadi ama bunda malum virüs ve kış bide çocuk olunca yürünmüyor yine de teşekkür ederim canım
asra42 @Ellifbuglem benim de 2.gebeligim kızımı 40+1 de dogum yaptim 😄su an ogluma hamileyim ve 40+3le gectik gidiyoruz bakalim😁😁
htclrsyvz bende 41+1 deyim hala doğuramadım😂😂 merdiven inip çıkmalar, yürüyüşler, squat hareketleri hiçbiri fayda etmedi😅😅 Yarın suni sancıyla doğuma alınıcam🤷🏻♀️🤷🏻♀️
58Vildan htclrsyvz canım yarın banada haber eder msin sancı olmadan suniyle başlayan dogum nasıl oluyor merak ediyorum 😅 bizde 41+0 olduk doktor suniyle başlatalım dedi korkuyorum biraz
Ellifbuglem EdanurZ her haftanın zorluğu var canim neden linclesinler ki herkes bi an önce kavuşmak istiyor 🤲🤲
htclrsyvz 58Vildan inşallah haber etmeye çalışıyım canım Allah yardımcımız olsun, sizde dualarınızı eksik etmeyin🙏🏻
Rukiyesevgili Haftada erken doğum riskim vardı doktor 35. Haftayı görsek çok iyi diyordu şimdi de 39. Olduk gelmiyor bizim bıdık ilk gebeliğim kokuyorum ya dua edelim birbirimize 😊😔
58Vildan EdanurZ amin Allah razı olsun canım inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlığıyla kucagımıza alırız 🤲🤲