Sedalara Merhabalar erkek Bi bebişim olacak isim olarak herkesten farklı olsun istiyorum fakat çok isim bulamadım uraz ismini düşünüyoruz sizce nasıl bir isim anlamı şans talih yada daha önce çok duyulmayan erkek ismi önerisi yapabilirmisiniz
Elcinyilmaz Sedalara 🙈 bizde aynı şeyi düşündük bu hafta geliyor oğluşum, bizde Pamir Uraz koyucaz nasipse
Urazim2021 Sedalara Ben çok beğeniyorum oğlumun adını Uraz koycam nasipse 38. Haftamzdayz 💙😊 Adı gibi şanslı olsunlar 🍀
Tugba1616 Sedalara bence çok güzel bı isim benim arkadaşımın oğlumun ismi bana ilk başta tuhaf çok değişik gelmişti ama sonradan söyledikçe çok hoş geliyo kulağa 🥰
Naazz Benim oğlumun adı Uras.. 4 yaşına basacak 1 ay sonra. o zamanlar hiç bi yerde yoktu hatta bi dizi izlerken arada duymuştuk eşimle. Duyunca birbirimize bakmıştık işte bu diye 😂 anlamına bakmıştım hoşuma gitmişti ☺️ Yalnız çok akıllı bir oğlum var her zaman diyorum benim şansım olduğunu. Arkadaşım gibi ☺️ Erkek isimlerinde de duyulmamış isim bulmak zor zaten. Beğendiysen koy bence
idiloska Kuzenimin oğlunun adı, çok akıllı uslu iyi kalpli bir çocuktu küçükken maşallah şimdi de çok yetenekli bir delikanlı oldu. Adı ile yaşasın, Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah.
[silindi] Sedalara ben pek hoşlanmıyorum urazdan Kiraz gibi Kiraz ismindendr hoşlanmam zaten ben oğlum olsa Ensar koyacaktım utkan da hoşuma gidiyordu manalarda güzel ama kızım olacak🥰
[silindi] _Nur_ evet eşimde cocuga sansar derler demişti o yüzden vazgeçmiştim şimdi hatırladım 😄 ama urazda kiraza benziyor yani