umaydurununannesi Buistebirannelikvar kısıden kısıye degısıyor ben 5 artı3 te kese gordum doktor neden erken geldın demıstı 7 artı 5de kalp duydum
Sedanindenizi Buistebirannelikvar 5+5 da gorunur ama benus ve kalp icin erken. Garanti olsun dersen 7. Haftayi vekle derim
Sedanindenizi AsM Ayni ben 😁 5 hafta gittjm kese vardi. 6. Hafta gittim bebek vardi kalbi duyamadik alttan duyulur dedi istemedim 7 haftada yine gittik sukur kalbide duyduk. Hepsi ayri stresti😊
AsM Sedanindenizi 🤭 evet vala hemheycanli hemde her seferinde insan dahada geriliyor o yuzden en iyisi aslinda 7. 8. Haftadagitmek😁
Yasoo96 Merhaba. 5+2deyim. Kese icin doktora gitmek istiyorum. Sadece vajinal de mi gozukuyor kese bu zamanlarda ? Yoksa karindan da gorulebilir mi?
lily-11 Yasoo96 doktor daha net bilgi verir ama vajinalde kesin görünüyor ve bir zararı yok canınız da acımıyor o yüzden vajinalden korkmayın bebeğin sağlığını düşünün bence ben kendimi öyle rahatlattım🙂
Yagmurustalar Buistebirannelikvar ben bebeğimi 7 haftalıkken öğrendim kesesini gördük ama kalp atışı minik minik olduğundan bu hafta 8haftamız biticek çarşambaya gün verdi doktorumuz. Bencede 2hafta kadar daha bekle ama yinede sen bilirsin