Mateacher Tatlış anne adayları🌷…Hastane çıkışı,tulum,zıbın vs.vs. Kıyafetleri hangi ürünlerle yıkadınız yardımcı olur musunuz ? 🌸
Biyolog-anne Mateacher sıvı deterjanlar daha iyi diye biliyorum kalıntı bırakmaması açısından. Ben dalin i tercih ettim kokusu yok çünkü. Ayrıca omo da aldım ilerleyen zamanda çıkmayan lekeler olursa leke çıkarma konusunda iyiymiş. Yumuşatıcı kullanmadım ve iki kere durulama yaptırdım.
1991_1991 Defnelokusu duru veya dalan almak istiyorum bende fakat eşyalar üzerinde kalıntı kalıyor ve makineye de yapışıyor diyenler var. Siz nasıl kullanıyorsunuz acaba böyle bir durum yaşadınız mı?
Melodyy 1991_1991 annem her iki kardeşime de kullandı öyle bisey olmadı bizde sanırım hatta geçen ay benim bebise 2 3 nevresim takımı aldı benim evde yıkadık onda da kalıntı vs olmadı acaba nadir de olsa oluyor mu ki bilemedim 🤷♀️☺
Defnelokusu 1991_1991 1991_1991 hayır ama bazı renklilerin üzerinde hafif oluyor ama öyle çok değil çok çok hafif
Gebeyim Mateacher Evet 30 derecede yikadim hicbirsyde olmadi ilk bebegimde 1 bucuk yasinda ayni deterjan ayni derecyle hala yıkıyorum
Egeligif Benim makina granül sevmiyor 😅ne zaman koysam makinanın deterjan gözünde yarısı kalmış . Bu nedenle bebiş için green marka bebek deterjani aldım. Yumuşatıcı düşünmüyorum çünkü alerji yapabilir.
Mateacher Egeligif aklimda şekillendi fikirler bakalim benim makina sevecek mi 😅 yumuşatıcıda ayni fikirdeyim 👍🏻
Gebeyim minnie123 Mateacher duruyu bn önermiyorum dalan roxy ve dalin granuk sabun hicbir kalıntı yaomiyor ve cok daha hijyenik bnce ikinci bebegimin kiyafetlerini roxy o olmayinca dalinin le yikarim