m_yk34 Merhaba kızlar gecen hafta doktora gitmiştim rahim ağzım 24 mm olduğunu söylemişti erken doğum olabilir demişti 19 haftalık şimdi acile gittim başka doktor Altan muayene de 3.5 cantim dedi ama rahimde yumuşama var dedi erken doğum mu yani
dorugunannesi34 m_yk34 acaba ilişkiden kaynaklimi🥺 içeri boşalma oluyorsa rahim yumusuyor diyolardi smdi bende korktum valla😥😥😥
Haynayff m_yk34 çok dikkat et canm,ama doğumun kolay olur senin sanki,sadece dikkat et hareketlerine hiç zorlama kendini.,doktor daha iyi bilir tâbi
m_yk34 Serapveminikleri suyun gelirse ya da ağrın artarsa buraya gelme araştırma hastanesine git dedi
Serapveminikleri m_yk34 tamamda cnm ne şekilde baktı sana ult. Altan mi baktı ? Yoksa elleriyle mi Altan baktı
dorugunannesi34 m_yk34 kimileri 38 haftasına kadar içeri boşalma yapıyor bı sıkıntı olmadıklarını söylüyorlar kimileride rahim yumusuyor diyolar kafam allak bullak heralde yapı meselesi sanırım 🤨🙄
Yeliz-61 Birşey sorabilirmiyim kafam çok dolu akıntım koyu pembe oluştu çok korktum 7 haftalık hamileyim bana birşey söyleyin 😔
m_yk34 Serapveminikleri Altan bişey soktu açtı orayı sonra eliyle baktı soktu işte sonra dedi rahim yumuşamış dedi ağrın var dedi
Serapveminikleri m_yk34 ozaman srnin acilman var haftan çok küçük senin iyi bir Dr acil gitmen laizm nasıl.srni 3 cm eve göndermiş
m_yk34 Serapveminikleri Yok rahim ağzı 35 mm dedi yanş 3.5 cAntim zaten erken doğum riskim var şimdi ağrım olunca devlete gittim rahim ağzı da kısalma yok ama rahmin gevşemiş dedi
Serapveminikleri m_yk34 cnm ult bakılır rahim ağzına eliyle rahmine bakmış ve açılma olduğunu ordan soylrmis yumusamada ordan anlaşılıyor