Ebruuka Merhaba kızlar 30 haftalık hamileyim 2 gündür sol alt kasığımda tuhaf bi ağrı var bebeğin ayakları sağda genelde orda hissediyorum hareketi doktorumda demişti sağ da ayakları diye sizinde böyle sikayetiniz oldu mu vajinamın hemen sol üstünde bi ağrı
Ebruuka ecembugra53 bide enfeksiyon geldi aklıma az da olsa var enfeksiyon akintim da çoğaldı bu sıralar enfeksiyon danda kaynaklı olabilir belki
ecembugra53 Ebruuka oda olabilir Tabiki enfeksiyon varsa bol su iç doktora git canm kabak çekirdeği bol tüket
Ebruuka ecembugra53 Doktor gebe olmasan önemli bile değil diyo şimdi gebe olduğu için az enfeksiyon var onu bitirememiz lazım diyo kuzum
Ebruuka Huriyeolgn doğru tahmin ettim o zaman canım kontrolüm de sorayım artık normal zaman olsa aman deriz şimdi anneyiz ya hemen telaş sarıyor 😀
Huriyeolgn Ebruuka aynen canım dıkkat etmekte fayda var bebek buyudukce baskı da artıyor ondan da kaynaklanabılır ama enfeksıyon ıse onlem almak en guzelı yol yakınken
Attent Ebruuka oh maşallah bin yada 1500 olmuştur bende 30 haftamdayım sirt ağrım başladı evde egzersiz yapıyorum rahatlıyorum şükür
Ebruuka Attent artık rahim daha çok büyüyo o yüzden agriyodur yükümüz ağırlaşıyor bide hem kolay olur Ins doğumun hem ağrına iyi gelir egzersiz
Attent Ebruuka sırt ağrılarım vardı egzersiz şükür 3gundr ağrı falan kalmadı bıçak gbi ağrı saplaniyordu ya