Busraa07 Merhaba arkadaşlar buğün tam 40.haftayı bitiriyorum normal doğum için bekledim ama doktorum cuma gününe kadar normal doğum olmazsa cuma günü sezeryan olacağımı söyledim 41.haftanın içinde sezeryan olacağım benim gibi olan var mı? Bende hiç normal doğum belirtileri de yok ayrıca . Normal doğumu tetiklemem için ne yapabilirim 🙈
Ftmyldz12 Busraa07 suni sancı ile başlatsa açılma olmaz yada bebek aşağı inmez diye mi sezeryan yapacak benimde aşağı inmedi inmeyince direk sezeryan mı diyorlar
ecembugra53 Busraa07 Evt canım doktorunu dinle bende doğurdum istediğimi sorabilirsin 24 saat suni sancı cektim olmayınca bebek kanala inmedi 1 cm açıklık oldu suyu bitmeye başlayınca spinal sezeryan oldum
ExpatMom Busraa07 Bende bugun 40 haftayı bitirdim. Gelmiyor velet 🤦 Yürüyüş, merdiven, hurma, ilişki öneriyorlar ama sanırım ne yaparsak yapalım bebişler karar veriyor ne zaman geleceklerine.
Busraa07 Ftmyldz12 aynen bebek Rahime yerleşmemiş dedi doktor ve hiç açılmam olmadığını söyledi.. suni sancı vermenin bi önemi yok dedi bebek yerleşmeyince dedi..
Busraa07 ecembugra53 evet bunu da söyledi doktorum suni sancı veririm ama gelmezse yine sezeryan olursun dedi o yüzden direk sezeryan olsun istedik gelmezse eğer sezeryan artık
htclrsyvz Bende 41+1deyim. Ne sancı ne ağrı hiçbir şey yok. 1 cm açılma var yarın suni sancıyla normal doğum yolcusuyum🤷🏻♀️ İnşallah kendiliğinden gelir diye dua ediyorum😅
Busraa07 htclrsyvz sizde açılma olmuş bende oda yok . İnşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız evladınız 🤲🏻
ecembugra53 Busraa07 aynen canım bende normal olsun istedim ama nasip olmadı ben de cok direndim valla olmayınca olmuyor