Nehmir 123r456 organ taraması bebeği tepeden tırnağa inceliyolar bi hastalık doğumsal anomali vs varsa tespit ediliyo önemli bi işlem yani
Rozalinda Bebeğin organlarına, tüm kemiklerine bakıyorlar, herhangi bir sorun var mı diye. Karnınızdan bakılıyor bu kadar
KubraNur52 Kızlar merhaba sat 16 aralık 4+4 üm bugün itibariyle. 2 gün arayla bu zamana kadar yaptırdığım beta değerlerim şu şekilde 6 ocak 84 8 ocak 292 11 ocak 1120 13 ocak 2997 15 ocak 7520 sizce artış normal mi ? yarın yine yaptırsam daha da yükselmiiştir perşembe günü ultrason muayenem var inşallah kese görüünür korkuyorum 😔
KubraNur52 Sedamurat Nehmir haftama göre yüksek geldi değer sanki🙄 daha yaptırmıcam zaten canım dış gebelik olabilir dediler die 2 günde bir baktırdım. Daha ilk gebeliğim adet sancısı tarzında sancım oluyor bir kaç gündür azaldı ama karın çevremde ağrı rahmin içinde doluluk baskı batma şeklinde şeyler hissediyorum . Kanama felan yok. Ama hep tedirginim
Sedamurat KubraNur52 kuzum her doktor farklı birşey söylüyor maalesef benimde 83 çıkmıştı doktorum daha miniciikkkk annesi falan demişti asla kötü düşünmedim bidahada kan vermedim 3+4 dü öğrendiğimde 1 hafta sonra keseyi gördük zaten 4+3 de şükürler olsun yarın hayırlısıyla kalp atışına gidicem kesinlikle kötü şeyler düşünme olucaksa her şekilde oluyor olmucaksada ne yaparsan yap olmuyor yarın git keseyi görmeye bence çünkü 3 bin üzerine gelince kese görünüyor
Sedamurat KubraNur52 o sancılar kramplar batmalar bendede var hamilelerin hemen hemen %90 ında oluyor o batmalar canım tedirgin olma bir zaman sonra o batışmalar falan biticek bu kezde belirtilerim yok hissetmiyorum hiçbişey diceksin bunlar hep normal 🥰🥰
KubraNur52 Sedamurat canım yarına doktorum yok en erken Perşembe günü orada. Bende sabırsızlanıyorum zaman hiç geçmiyor😒