baby3_ Kızlar uygun fiyata performansı iyi el süpürgesi önerileriniz nedir ? Gönül dyson , grundig , arçelik istiyor da 😂 ikiz gebeyim çok zor şu durumda
Gizoos baby3_ canım ben bekonun aldım dysona benzeyen bir modeli çok güzel çekiyor birde evde kedim olduğu için almıştım tek sıkıntım sarjı 40dk falan yetiyor bazen erkenden bitti gibi oluyor biraz bekliyorum 15dk sonra çalışıyor🤣 ama çekim gücü çok iyi bütün parçaları çıkıyor her şeyini yıkıyorum ilk aldığım gün gibi oluyor🤣
Buseyvz baby3_ fantom xl gayet memnunum mutfağım için almıştım 5 dkda tüm evi süpürüyorum daha uygunu yoktur sanırım 190 civarı falandı 😊
twoboys05 baby3_ canım durumun varsa robot süpürge öneririm ikizlerin olacaksa çok rahat edersin bende xiaomi mi vacuum mop var 2400 e aldım o kadar rahatladım ki hergün süpürüp siliyor 10 günde bir normal süpürge açıyorum robot evi süpürürken ben yatakları topluyorum tuvaleti yıkıyorum mutfağı topluyorum işim bitiyor
Nur_93 Bende dyson v11 var ama ben aldığımda indirim de değildi sonra bi baktım ara ara trendyolda indirime giriyor bence takip et benim ilk süpürgem çok kötüydü en son o çekmiyrodu ki sinirden kırdım almışken şartları zorlamak lazım böyle şeyler bir kez alınır ki şimdi hamileyiz bebek olduktan sonra hijyen açısından da çok iyi dyson bence acelen yoksa biraz takip et derim yine sen bilirsin 🥰
baby3_ Nur_93 canım 3.500 den aşağı değil hatta 8 bine kadar çıkıyor . Daha bebek arabası var alınacak. İkiz olduklarından inan çok masraf var. Normal süpürgem var rowentanın ama el süpürgesi elimin altında olsun diye
baby3_ Smylcn_ korkmazın olduğunu hiç bilmiyordum teşekkğr ederim inceleyeyim . canım bu tip var da ağır şuan kaldıramıyorum diye el süpürgesi dikeylerden bakayım dedim
Smylcn_ He pardon el süpürgesi dediğiniz dikeyler mi anlamadım dikeyse fakirinki var ve hiç memnun değilim
baby3_ twoboys05 çok eşyalı evlerde nası oluyo robot süpürgeler canım anadizleri olacak beşik olacak koltuk tv ünitesi vs klasik salon
twoboys05 baby3_ benim herşeyim ayaklı bu süpürge en az 9 cm olan yüksekliklere girebiliyor ortada olanları koltuğun üzerine koyup temizlikten sonra yerine koyabilirsiniz
Gizem___ baby3_ arçelik tornado süpürgem var çekim gücü çok yüksek memnunum ama hamilelikte belimi ağrıtıyor pratik olsun diye dikey süpürge aldım trendyoldan https://ty.gl/8aeehwjvb çok memnunum hafif ve güzel çekiyor tavsiye ederim 🥰