songulshn Kızlar ovulasyon testiyle hamile kalan var mı bide onerebilecegiz bı marka var mı bende düşünüyorum kullanmayı yardımcı olur musunuz
Nur_tanem songulshn ilk denemede tek seferlik ilişki ile hamile kaldım canım bende takvim filan Faso fiso işlermus nasip elbette vardır vakti diyorsun da birgebeningunlugu var Instagram’da osayfa baya ilgili Ebru hanım testleri de gönderiyor bilgi de veriyor sana
Elifdikel songulshn bende gebeliklerimde kullandım instraramda bir gebenin günlüğü var o hem kullanım için yardımcı oluyor hemde satışını yapıyor uygun fiyata bakabilrisin z
Nur_tanem CeyhunMelikeMislina kuzumm demesi yetiyor şans getiriyor diyorlardı Allah’ın işine karisilmaz diye çok da ciddiye almamıştım ben ama nasip ilk ayda ve sadece yumurtlama gününü değerlendirip 🤷🤲 Rabbimin mucizesi geldi Allah razı olsun
Chemstry songulshn laboquick bu markayı kullandım canım araştırmıştım hem sağlam hemde uygun diye bunu kullandım
mucizemm_ songulshn ben ağustos ayında kaldım ovülasyon testiyle ama dış gebelik oldu malesef bu ay tekrar başladım innovita marka strip test ovülasyontakiplisayfa isimli sayfadan alıyorum instagramdan
songulshn mucizemm_ anladım canım benim bende bi kimyasal gebelik geçirdim 1 ay geçti şuan tekrardan denicem
fatosd84 songulshn ınstada birgebeningünlüğü sayfasından alın Ebru hnm yardım ediyor çok tavsiye ederim