Deryakumsal 2 hafta sonra sezaryen Doğum yapıcam ama korkuyorum nasıl bir Doğum olucak tecrübeli arkadaşlar Doğumdan sonra ağrı oluyor mu ne zaman ayağa kalkıyoruz ??
Akin59 Deryakumsal canim bnimde son 8 günüm çok az kaldı korkuyorum ilk hamileliğim geceleri uyku tutmuyor bende spinal sezeryan olucam dogum sırasında çok korkuyorum
YavuzunSelini Deryakumsal Ben dogum yaptıktan 4 saat sonra ayaga kalktm dayanilmck bi agriniz olmuyor merak etmeyin genel anestezi ile dogum yaptım ben ve hastaneden eve geldikten sonra hic yatmadım diyebilirim 😍
ozgesoy28 Deryakumsal 1 hafta önce doğum yaptım hemde spinal çok rahat geçti tabi spinal etkisi geçince ağrı oluyor ama onun içinde hemen iğne vuruyolar geçiyor ilk kalkış zor ondan sonra tek tavsiyem hep yürü ve merdiven in çık ben hemşireyi dinlemedim sonra eşimle hastanede yürürken onunla aşağıya indim çıktım 2 kat kendime geldim dedim keşke daha önce yapsaydım gaz hemen çıkıyor tuvalete de öyle
Yigitcan Sezeryan olduğum gün kalktm bn ayağa tabi biraz ağrı oluyo ilaç veriyorlar geciyo dogumdan sonra bol bol yürüyüş yap daha çabuk toparlarsn
Yigitcan Bnde 4 saat snra kalkt m ayağa genel anestezi oldum korktuğunuz gbi olmicak merak etmeyin çok korkuyodm bnde korktuğum kadar olmadı 2 gün hastanede yattm eve geldm yatmadm bnde bol bol yürüyüş yaptm çabuk toparlandm